Új világok, új mesék, új karakterek

0
44
megtekintések

Az Entertainment Weekly spoileres rovatából ismét kaptunk néhány információ morzsát a hatodik évadról: a sorozat írói arról meséltek, hogy az Elmondatlan mesék nyitják majd meg a kapukat a történetmesélésben mondhatni mindenre. Új világok, új mesék, új karakterek, akiknek a bemutatkozása úgy tűnik már a pilot epizód óta tervbe volt véve.
 
“Az a vicces, hogy már a Pilot epizódban amikor Emma el akarta hagyni a várost és a farkas megakadályozta ebben, kinyílt a könyv és láthattátok ezt az összes világot. De most jött el az ideje, hogy új meséket mondjunk el, szélesítsük a műsor skáláját és lépjünk egyet előre.” – mesélik az írók.
 
De vajon mit jelent pontosan, ha egy mese “Elmondatlan” marad? Mi teszi őket azzá?
Nos, Mr. Hyde azt mondta a fináléban, hogy egy olyan földet keres, ahol szabadjára engedheti az összes elmondatlan történetet, ami arra enged következtetni, hogy ezek a mesék még nem tudtak egészen kibontakozni. Mintha az Elmondatlan mesék földjén benyomták volna a szünet gombot és pihenőre kerültek, amíg lehetőség nem adódik a lezárásra. És ahogy mondani szokás, a türelem rózsát terem: Storybrooke-ban megkapják a lehetőséget.
 
Néhány hasznos 6. évados cikk, amiről esetleg lemaradhattál:
Éljen soká a királynő – Az első hivatalos poszter
Itt a háború Regina és a régi énje között – cikk
6. évad spoiler lista – spoiler gyűjtemény
Bővebben az új mesekönyvről – utalások a jövő meséire
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..