Új Gonosz királynő és a Megmentők mitológiája

0
37
megtekintések

Ugyan hoztunk már egy összefoglalót a Comic Conról – [itt elérheted] ha még nem láttad – de természetesen rengeteg külsős interjú is készült a rendezvényen, amik azóta láttak napvilágot és bizony akadnak olyanok is, amikben érdekes új infókra lelhetünk. Íme egy válogatás, sok-sok újdonsággal.
 


 
Lana mesél arról, hogy bár mindig is kettős karaktert játszott, a királynő ezúttal nagyon más lesz. A hatodik évadban full gonosz üzemmódban lesz, miközben próbálja felfedezni mihez kezdhet ebben az új létformában. Jen és Colin elmondja, hogy Emma és Hook kapcsolata nyilván megváltozik attól, hogy már biztosan tudják, hogy amit éreznek igaz szerelem, de persze Storybrooke-ban mindig jön valami, ami elvonja a figyelmet.
 
Rebecca elmondja, hogy Zelena és Regina nővéri viszonyában továbbra is meglesznek a hullámvölgyek, ha facebook állapotként akarnánk leírni azt mondhatnánk “bonyolult kapcsolatban” állnak. Mindkettejüknek van már egy Storybrooke énje és persze a gonosz alteregójuk – a Nyugati boszorkány és a Gonosz királynő – így négyük között mókás dinamika bontakozik ki a hatodik évadban.
 
Belle és Gold házasságára is sok izgalom vár, miután az előző évadban végre elkezdtek igazán őszinték lenni egymással. Belle végre megértette, hogy Zörgő nem fog megváltozni és ezt a férfi is elismerte, ami új perspektívát nyit meg a kapcsolatukban. Josh pedig elmondja, hogy a Gonosz királynő visszatérése miatt Charming és a többiek mélyen magukba néznek és rádöbbennek néhány múltbéli tévedésükre. Ebben az évadban mindenkinek számot kell vetnie önmagával és újra kell értékelnie a múltban történteket.
 

 
A második interjúban pedig a sorozat írói mesélnek nekünk arról, hogy ahogy tavaly a Zordonok mitológiájában merültünk el, idén a Megmentők kerülnek terítékre: ugyanis kiderül, nem Emma az első a Megmentők sorában. Elmondják, hogy az Elmondatlan mesék földjét már jó ideje tervezték behozni a műsorba és már alig várják, hogy az új szereplők kapcsolatba kerüljenek Storybrooke-i kedvenceinkkel.
 
Szóba kerül Tiana is, akit eddig még nem láttunk a műsorban: az írók számolnak vele is és valamikor szeretnék őt is behozni a történetbe. És persze nem maradhat el a kérdés a ketté vált Regináról sem: Adam és Eddy elárulta, hogy az új, önálló életre kelt Királynő rendelkezik Regina minden emlékével az elmúlt időről és úgy gondolja, hogy az alteregója megbukott. Szerinte azért nem működött a bosszúja, mert ellágyult és azt tervezi majd ő megmutatja, hogy kell ezt csinálni. Ez a Gonosz királynő pontosan az a lány lesz, akire Cora régen vágyott.
 
Emiatt persze Henry küzdelmes sors elé néz a hatodik évadban, hiszen van odakint egy Gonosz királynő, aki szintén az édesanyja és továbbra is szereti őt. Mint tudjuk Darth Vader is a sötét oldalra akarta csábítani Luke-ot, szóval… És ha már Star Wars: az írók továbbra is nagy rajongók, de nem valószínű, hogy előbb-utóbb a Sithek betörnek Storybrooke-ba.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..