Nagy célzások a 6. évadról

2
7
megtekintések

Az 5. évad még csak két hónapja ért véget, azonban máris azon csodálkozhatunk, amit a 6. évad letesz az asztalra. Szerencsénkre ugyanis több stábtag  – és még az alkotók is – meséltek a karakterek jövőjéről (és a lehetséges boldog befejezésükről?)
 
A műsor producerei, Adam Horowitz és Edward Kitsis remélik, hogy ebben a szezonban elmerülhetnek az Elmondatlan mesék világában.
Ez azt jelenti, kedvenc szereplőink a show frontvonalába kerülnek. “Ez azt biztosítja nekünk, hogy eltérő módon nézhessünk a karaktereinkre” – nyilatkozta Horowitz. “Ami valóban izgalmas a 6. évadban, hogy újra Storybrookban lehetünk. Ahogy a fináléban utaltunk rá, látni a Gonosz királynőt szétválni, megadta nekünk a lehetőséget, hogy ezt megtegyük sok más karakterrel is.” – nyilatkozta Horowitz, utalva arra, hogy bár nem akarják a karaktereket úgy szétszedni, mint Reginát, inkább felfedezik a szereplők belső világát úgy, ahogy azelőtt még soha.
 
De persze van egy karakterünk – Regina (természetesen) – aki szó szerint el lett választva a Gonosz királynőtől

Lana Parilla (a Reginát alakító színésznő) elmondta, hogy még mindig van felfedezhető változás a karakterében. “Komolyan, ez most nem széthasadt személyiség, hanem tényleg olyan mint két különálló Regina. ” – fejtette ki a színésznő ” A hős Regina, és a Gonosz királynő. Nagyon szórakoztató a két oldalt játszani másfajta módon, mint az előző 5 évadban, mert mindig két oldalt kellett játszanom. Mindig kettő volt, de sohasem szétválasztva.” Ő is utalt rá, hogy lesz néhány új gonosztevő, és néhány régi is visszatér, akiket a nézők szerettek gyűlölni.
 
Hamár gonosztevők, Horowitz elmondta, hogy az idei szezon nem két különálló szezonfél lesz, ugyanis “Ez nem arról szól, hogy Hyde eljön a városba, küzdünk vele 10 epizódon át, meghal, majd továbblépünk.” Helyette a sorozat írói a kisebb ívekre és történetekre akarnak koncentrálni.
 
Végül Jennifer Morisson, az Emmát alakító színésznő, bevont minket a karaktere boldog befejezéséről szóló reményeibe. “Úgy gondolom, hogy végtére is, ahogy a történet megy tovább, fontos, hogy lássuk Emma boldog befejezését.” – mesélte Jen. “Emma egyfajta új tündérmese, Eddy és Adam alkotása. Szóval, végső soron úgy gondolom, ez egy utazás, ahol mi alakítjuk azt, hogy hogyan is nézzen ki a boldog befejezésük.”
 

2 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..