Megismerhetjük Regina tinéndzserkorát

0
36
megtekintések

Wendy Toliver Piroska Ismeretlen Története című könyvének sikerét követve a Disney Publishing Worldwide bejelentette Toliver következő könyvét, ami Regina tinéndzserkorát fogja feldolgozni. A novella címe Regina Növekvése, 2017. április 17. -én jelenik meg a tengeren túlon és 416 oldalas lesz. Már kaptunk is egy rövid ismertetőt róla, melyet kicsit lejjebb olvashatsz el.
 
“A 16 éves Regina nagyon eltérő a rajongók által megismert Reginától. Keresi a romácot, kalandvágyó és elfogadásra vágyik. Természetesen édesanyja, Cora elfogadását szinte lehetetlen kivívnia. Regina számára a barátság mindig is ritka kincs volt. Lehetséges egyáltalán, hogy végre valahára igaz barátra lel? Vagy az már túl jó lenne ahhoz, hogy igaz legyen? Ahogy Regina küzd azzal, hogy megtalálja önmagát és megismerje a jövőjét, rádöbben, hogy talán a sors épp azt tartogatja számára, amit a legjobban megvet.”
 
A könyv magyar megjelenésére egyelőre nem lehet számítani, de ha kiadásra kerül, természetesen jelezni fogjuk itt az oldalon.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..