Interjú Aladdinról és egyebekről

1
14
megtekintések

Volt bármi jogi gond a Disneyvel Aladdin karakterének megszerzéséért?
Kitsis: Nem, tényleg nagyon támogatóak már az első évad óta. Nem csak a támogatásban a legjobb a Disney, gyakorta engedik felhasználni a karaktereiket vagy beszélni a mögöttük álló emberekkel. Megvoltak már a Jégvarázs karakterek, megvolt már Ariel és vártunk a megfelelő pillanatig, hogy megalkothassuk Aladdin történetét.
 
Aladdin meséjében sok más népszerű karakter volt, beleértve Robin Williams dzsinnjét  és Abut. Van bármi terv, hogy behozzátok őket?
Kitsis: Nyilvánvalóan, bár nem hiszem, hogy érintenénk a dzsint. Szeretnék egy majmot látni, de nem ígérek semmit. Úgy gondolom néhány történetnél – mint pl. a Jégvarázs – nagyon hűségesek maradtunk az eredetihez, de azt hiszem az Aladdin esetében határozottabban érződni fog mi OUAT csavarunk.
 
Létezhet több megmentő, akik elhozhatják a fényt Storybrookeba?
Kitsis: Fejest ugrunk ebben a mitológiában. Vajon több megmentő lesz -e, vagy sem, nem mondhatom el. 
 
Mi történik Belle és Zörgő kapcsolatával az álomátok után?
Kitsis: Zörgő és Belle mélyponton vannak. A kapcsolatuk zűrössé válik. Főleg mert egy gyerek is érintett. Zörgőtől senki sem veheti el a gyerekét!
 

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. “Zörgő és Belle mélyponton vannak.” Volt amikor nem voltak? Szerintem a kapcsolatuk alapból mélypont. Sőt, annál is mélyebb, kész Mariana-árok
    “A kapcsolatuk zűrössé válik.” Mikor nem volt az? Az ő kapcsolatuk direkt a zűrre van kihegyezve.
    De oh, Jafar az egyik kedvenc színészem! 😀 Alig várom!
    Mekkora lenne már egy Gonosz Királynő&Jafar páros! Nem egy ilyen szerelmes páros, hanem olyan Gonoszok a többiek ellen.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..