Ugrás a Megmentők mitológiájába

0
10
megtekintések

Ahogy a Comic-Conon megtudhattátok, nem Emma az egyetlen megmentő. Kaptunk egy sneak peeket a  hatodik szezon nyitójelenetéből, melynek különlegessége, ahogy Jafar (Oded Fehr) bekeríti Aladdint (Denis Akdeniz), aki láthatóan megfizette a Megmentőség árát.

“Először is, reméljük, hogy az emberek rádöbbennek, hogy nem Emma az első megmentő. ” – nyilatkozta Edward Kitsis. “Amint rájössz, hogy nem Emma az első eltűnődsz “Tavaly tanultunk a Zordonok mitológiájáról. Idén a Megmentők mitológiájáról fogunk?” A válassz igen.”
 
Az OUAT vezetői elmondták, hogy lehetséges, hogy találkozunk a valaha volt első Megmentővel, de a történet lényege, hogy mélyebbre ásunk abban milyen terhet ró rád, ha Megmentő vagy. “Tavaly láthattuk, ahogy Emma azt mondja Hooknak “Szeretlek”, mikor nem volt gondjuk és egyikük sem volt éppen halott.” mondta Kitsis. “Képes volt beengedni ezeket az új érzelmeket. Egyik, amit idén beutazunk, az Emma Swan feje. Milyen, mikor végre megtalálod a szüleidet? Milyen, ha a Megmentő nyomása van rajtad? Milyen szembenézni mindezekkel a küzdelmekkel?”
 
“Az Aladdinos dolog megmutatta nektek, mi történik a megmentővel,” folytatja Kitsis “Azt akartuk, hogy Emma magába nézzen ” dolgom, csak az, hogy másokon segítsek? De lehetek én is boldog? Ez történik minden Megmentővel? Mit jelent, hogy nem én vagyok az első?”

Mikor megkérdeztük, vajon Emma és Aladdin találkozik -e a 6. évadban, Kitsis azt felelte “Nagyon remélem”, ami bizonyára felvetette a kérdéseket, mennyire is hasonlít a Zordonok mitológiája a Megmentőkére. Lehet -e egynél több megmentő? Minden világban van Megmentő? Vagy ez a munka halálra van ítélve?
 
Egy lehetőség: Aladdin története talán okkal vonult szünetre az Elmondtatlan mesék földjén. “Az Elmondatlan mesék földjének karakterei azért menekültek el, mert nem akarták, hogy véget érjen a történetük.” mondta Kitsis. “Most visszatérnek Storbyrooke-ba, befejezni a történetüket. Emmára vár a feladat, hogy segítsen ezeknek az embereknek megtalálni a boldog befejezésüket.”
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..