Érkezik Monte Cristo , visszatér Hamupipő

0
36
megtekintések

A 6×02-es epizód forgatási képein már láttuk a két rejtélyes alakot, akikkel Ginny és Josh kardpárbajozott, de most lehull a lepel a személyazonosságukról is… legalábbis az egyik bajkeverőéről.
 
Az Entertainment Weekly értesülései szerint a hosszú hajú férfi, akivel Josh küzdött nem más, mint Monte Cristo grófja és a “hős legendájából” ismert Craig Horner kelti életre! Valószínűleg ő is Mr. Hyde-al, az elmondatlan történetek kapcsán került Storybrooke-ba. Aki esetleg nem ismerné a gróf híres történetét, íme egy rövid gyorstalpaló: a regény szerint a férfit ártatlanul vetik börtönbe, de évekkel később visszatér, hogy bosszút álljon… A további részletek egyelőre titkosak, ahogy az is, hogy több rész erejéig marad e velünk a karaktere.
 
De az új történetek mellett, néhány régi ismerőst is viszont látunk idén: a 6×03-as epizódban például visszatér Hamupipőke, akinek úgy tűnik van valami kapcsolata az elmondatlan mesék földjével, amire most fény derül. Sőt az epizódból az is kiderül, hogy honnan ered a barátsága Hófehérkével. Hamupipőkét utoljára a negyedik évadban láttuk a baba-mama tornán, de most – szerencsére – ennél jóval fontosabb szerephez jut majd.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..