Érkezik Jázmin, Aladdin és Jaffar

2
64
megtekintések

A Comic Con összefoglalónkban – [itt elérheted] ha még nem láttad – már írtunk róla, hogy érkezik Aladdin (alakítja: Deniz Akdeniz), illetve kapunk egy új Jaffart is (alakítja Oded Fehr). Róluk egy előzetest is levetítettek a rendezvényen, amit már itt az oldalon is elérhettek:
 

Megjegyzés: A Wonderland spin-off sorozatban ugyan már szerepelt Jaffar – akkor Naveen Andrews keltette életre – de sajnos ő most nem ér rá visszatérni, ezért az új színész.
 
De milyen lenne Aladdin története Jázmin nélkül? Íme a legújabb hír: Karen David alakítja majd a hercegnőt. Érdekesség, hogy a színésznő ezelőtt a Galavant sorozatban játszott, ami az “Egyszer volt, hol nem volt” helyettesítő műsora volt az ABC csatornán a téli szünet alatt és a színésznő már egy évvel korábban is azt nyilatkozta, hogy szívesen csatlakozna az OUAT stábjához. Nos, most a vágya valóra vált. 🙂
 
Nektek hogy tetszenek az új szereplők? Várjátok már őket?
 

2 HOZZÁSZÓLÁS

    • Dehogynem lesznek visszaemlékezések 🙂 Gondolom arra gondolsz, hogy folytatólagos lesz a történet. Az-az nem lesz 10 epizód harc, 11. epizód a téli finálé, majd egy új történet. Gondolom érted, hogy mondom 😀

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..