Archie visszatér

2
6
megtekintések

Majdnem két évadnyi távollét után, Storybrooke dilidokija ismét rendel! A karaktert utoljára a negyedik évad elején láttuk, még a Jégvarázs történetszál kibontakozásakor. A színész azóta állandó szereplője lett a “Murder in the First” sorozatnak, de feltűnt vendégszereplőként a “Hawaii Five-0”, “iZombie”, “NCIS: Los Angeles” és a “Better Call Saul” című sorozatokban is.
 
Ám a tvline értesülései szerint most ismét az “Egyszer volt, hol nem volt”-on a sor és Raphael Sbarge már a premier epizódban visszatér Dr. Archie Hopper szerepében, sőt új pácienst is talál magának. Azt egyelőre még nem tudni, hogy ki lesz az új betege, de jelöltekből nem akad hiány.
 
Az 5 legesélyesebb:

  • Regina ismét gyászol, amit jól tudjuk, hogy nem kezel valami jól és eközben az elszabadult ördögi énje is a városban garázdálkodik,
  • Emmának sem volt ideje átgondolni a Zordon dolgot, hiszen egyenesen az alvilágba indult utána,
  • eközben Hook egy évad alatt kétszer is meghalt és feltámadt, szóval neki is lenne miről beszélnie Archie-val.
  • Igaz a Gold házaspár jelenleg városon kívül van – Belle meg dobozban!- azért jócskán rájuk férne egy időpont házassági tanácsadásra.
  • Mr. Hyde… azt hiszem őt nem kell magyarázni, ránézésre is látszik, hogy szüksége van egy agytúrkászra.

Ti mit gondoltok, ki szorul majd rá a jó doktor szolgálataira?
 

Előző cikkÚt a főhőseink lelkébe
Következő cikk6. évados poszter
MEGOSZTÁS

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Reginát esélyesnek találom (bár ő sem az érzelmek kimutatásáról híres, de már egyszer volt Archie-nál), Emma hajlamos arra, hogy magába fojtsa a dolgokat, bár talán most már nyitottabb lesz, mert tényleg van miről beszélnie, eddig sem volt egyszerű neki, de a Zordonságát tényleg túl hamar “lerázta”. Hook-ból nem nézem ki hogy pszichiáterhez menne, bár neki is lenne miről beszélnie, a Rumbelle páros meg már nem is tudom hanyadszorra “szakadt szét” 😀 Mr. Hyde-ra valóban ráférne, de nem tudom, nem úgy tűnt, mint akit zavarnak a gondjai

  2. Tuti valaki más lesz, mondjuk Snow vagy Charming…
    Mondjuk abban is van logika, a gyerekük Zordon lett, utána kiruccantak az Alvilágba, szóval nekik is van mit feldolgozni.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..