6×01 – forgatások a Városházán

0
7
megtekintések

A minap kedvenceink a Storybrooke-i Városházát megszemélyesítő Fort Langley Közösségi Háznál forgattak. A forgatáson részt vettek: Lana(Regina), Sam Witwer (Mr. Hyde), Jennifer (Emma), Colin (Hook), Ginny és Josh (Charming és Hófehérke) és Hank Harris (Dr. Jekyll).
 

Regina és Dr. Jekyll
További képek a galériában [ide kattints] és a facebook oldalunkon [ide kattints]

 
A rajongók jelentései alapján Mr. Hyde önkényesen elfoglalta Regina irodáját a Városházán, ezért a kis csapat odamasírozott, hogy elzavarják a bitorlót. Emma ehhez egy varázstárgyat is megpróbált bevetni, de valaki/valami megzavarhatta, mert egyszer csak a padlóra esett, majd Hook és Charming üldözőbe vett valamit.
 
Emma és Hook
További képek a galériában [ide kattints] és a facebook oldalunkon [ide kattints]

 
Eközben Mr. Hyde is visszatért, felhajtott a kocsifeljáróra és elindult a Városháza felé, Regina pedig kihasználva a pillanatot rajta ütött: varázslattal mozdulatlanná dermesztette, hogy beszélni tudjon vele. Persze a beszélgetés elég indulatosra sikerült és egymás torkának estek – Mr. Hyde a szó szoros értelmében, tényleg fojtogatni kezdte Reginát.
 
Regina és Mr. Hyde
További képek a galériában [ide kattints] és a facebook oldalunkon [ide kattints]

 
Végül Hófehérke és Regina is forgatott egy közös jelenetet, egy padon ülve beszélgettek. Egyelőre ennyit tudunk, de a forgatási képek még folyamatosan érkezni fognak az elkövetkező napokban, szóval érdemes többször is visszanézni és ellenőrizni a galériánkat, illetve a facebook oldalunkat.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..