6. évados szereplőválogatás

0
14
megtekintések

Ahogy a fináléból megtudtuk, ősszel az elmondatlan mesék veszik át az uralmat a képernyőkön, a sorozat készítői pedig már gőzerővel keresik a megfelelő színészeket a hatodik évad első epizódjaihoz. Úgy tűnik első körben a keleti mesék világába teszünk majd kitérőt…
 
Hamarosan megismerjük Szindbádot, akinek a szerepére egy olyan harmincas éveiben járó közép keleti/arab színészt keresnek, aki megfelelően el tudja játszani az elbűvölő és éleseszű karaktert, aki ismeri a kedvesség erejét, de elvesztette a hitét abban, hogy képes vezetni a népét.
 
Szintén folyik már a válogatás a híres mesemondó, Seherezádé szerepére, egy klasszikus közép keleti/arab színésznőt keresnek, hogy eljátssza a tüzes karaktert aki sosem riad vissza a harctól és még a legkeményebb ellenféllel sem fél összeakasztani a bajuszát.
 
Ezen kívül a sorozat írói azt is elárulták, hogy az új jövevények érkezése alaposan felborítja majd hőseink életét, ami az egyik fő témája lesz az előttünk álló évadnak. “Amihez vissza akarunk térni az az első két évad kisvárosi hangulata és történetei, visszatérni oda, ahol Mary Margaret a tanítónéni és Emma a seriff.” – nyilatkozták.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..