Spoiler lista – 6. évad

0
36
megtekintések

Ismét itt van a spoiler lista, ahol egy helyen megtaláltok minden eddig megjelent hírt és információt a közelgő 6. évaddal kapcsolatban:

Forgatások kezdete: 2016 július 7
Forgatások befejezése: 2017 március 31
Évad premier: 2016 szeptember 25

Poszter 1 Előzetes 1 Előzetes 2

Általános infók:

  • Visszatérünk az első évados stílushoz, a kisvárosi történetekhez és rövidebb, összefüggőtörténetszálakkal. Mary Margaret visszatér tanítani és újra Emma lesz a seriff Storybrooke-ban.
  • Az évad nem lesz 2 részre bontva, ezúttal folytatólagos és összefüggő lesz mind a 22 rész.
  • Feltűnik Szindbád, aki a harmincas éveiben járó, elbűvölő és éleseszű karakter, aki ismeri a kedvesség erejét, de elvesztette a hitét abban, hogy képes vezetni a népét.
  • A híres mesemondó, Seherezádé is bemutatkozik, aki sosem riad vissza a harctól és még a legkeményebb ellenféllel sem fél összeakasztani a bajuszát.
  • A 6. évadban nem búcsúzunk el az összes görög istentől, ugyanis Morpheus, az álmok istene is felbukkan az új szeriában. Morpheus egy öreg lélek fiatal testben, akit Giles Matthey kelt majd életre.
  • Belle egy darabig még a dobozban marad, de Zörgőfürge magával viszi bárhová is vezeti az útja a Mr. Hyde-tól kapott információk alapján.

Epizódok:
6×01 The Savior/ A megmentő szept. 25
Visszatérő szereplők: Dr. Archie Hopper
Új szereplők: Morheus (az álmok istene, alakítja: Giles Matthey)
Forgatások:
Central Park (Storybrooke erdő, napjainkban) [forgatási képek]
Színészek: Ginnifer Goodwin (Hófehérke), Josh Dallas (Charming), Lana Parrilla (Regina), Jared Gilmore (Henry), Jennifer Morrison (Emma), Colin O’Donoghue (Hook), Hank Harris (Jekyll)
Stúdió (Mr. Gold boltja)
Színészek: Jennifer Morrison (Emma), Josh Dallas (Charming), Colin O’Donoghue (Hook)
Steveston (Storybrooke főtér) [forgatási infók]
Színészek: Ginnifer Goodwin (Hófehérke), Josh Dallas (Charming), Lana Parrilla (Regina), Jared Gilmore (Henry), Jennifer Morrison (Emma), Colin O’Donoghue (Hook), Beverley Elliot (Nagyi), Raphael Sbarge (Archie Hopper)
Fort Langley (Storybrooke városháza) [forgatási infók]
Színészek: Ginnifer Goodwin (Hófehérke), Josh Dallas (Charming), Lana Parrilla (Regina), Jared Gilmore (Henry), Jennifer Morrison (Emma), Colin O’Donoghue (Hook), Hank Harris (Jekyll)
Hivatalos epizódleírás [link itt]

6×02 A Bitter Draught/ Egy keserű korty /ital? orvosság?/
Új szereplők: Monte Cristo Grófja (alakítja: Craig Horner)
Forgatások:
Steveston kikötő (Storybrooke kikötő) [forgatási infók]
Színészek: Ginnifer Goodwin (Hófehérke), Josh Dallas (Charming), Lana Parrilla (Regina), Jared Gilmore (Henry), Jennifer Morrison (Emma), Colin O’Donoghue (Hook), Cragin Hornee (Monte Cristo grófja)

6×03 The other Shoe/ A másik cipellő
Visszatérő szereplők: Hamupipőke

6×04 Strange Case/ Különös eset
Forgatási infók [link itt] és [itt]: Több jelenetet is forgattak, legfőbbképen a kikötőnél, a forgatásokon Regina/ Gonosz királynő, Dr. Jekyll, Mr. Hyde Zörgőfürge, Belle, és Hook volt jelen.

6×05 Street Rats/ Utcagyerek
Vegyes forgatási infók [link itt]

6×06 Dark Waters/ Sötét vizek

6×07 Heartless/ Szívtelen

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..