Nincs többé Kuka?

0
16
megtekintések

Valószínűleg a hír senkit sem fog túlságosan megrázni, mivel a törpék már jó ideje nem kaptak érdemleges szerepet a sorozatban, de a Kukát alakító Jeffrey Kaiser elhagyja a sorozatot. A távozását ő maga jelentette be a twitter oldalán:

“5 évad után a fa felszabadult, távozom a sorozatból. Szeretlek titeket. Én akartam tudatni veletek srácok, hogy később ne érjen senkit meglepetésként.” – írja a színész.

A távozásának okát nem osztotta meg, így a rajongók rögtön a sorozat íróihoz fordultak a kérdéseikkel – Miért hagyja el a sorozatot a színész? Mi lesz Kukával? Új színészt keresnek a szerepére vagy soha többet nem látjuk? – de ők látszólag nem tudtak semmit az egészről. Talán a színész megelégelte, hogy alig jut szerephez a karaktere és önként távozott? Vagy költségcsökkentés áldozata lett? Akárhogy is, hacsak nem keresnek új színészt a szerepre, a törpék csapata többé nem lesz teljes.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..