Itt a háború Regina és a régi önmaga között

0
38
megtekintések
????????????

Nem, nem csal a szemed, idén duplát fogunk látni kedvenc királynőnkből. Legutóbb, a fináléban, Regina úgy döntött, megszabadul a belül lakozó Gonosz királynőtől, ezért használta magán Mr. Hyde szérumát, amitől Regina és a Gonosz királynő végre különvált egymástól. Regina ugyan kitépte egykori énje szívét és úgy hiszi megsemmisítette, ám nem is sejti, mi fog még történni…
 
A Gonosz királynőről elég annyit mondani, hogy igazán félelmetes, nincs benne empátia és képesség a szeretetre, ellentétben a mostani Reginával. Így a Gonosz királynő kész teljesíteni azt a célt, amit még Regina az 1. évadban tűzött ki maga elé.
 
“A két szerep most nyilván nagyon eltérő lesz, mivel a Gonosz királynő látta, mire futotta Reginának és csalódott volt” – mondta Edward Kitsis. “Ha nagyon elvetemült lenne, akkor megmutatná Reginának, hogyan is teszi tönkre igazán mások boldogságát.”
 
A valódi kérdés az, hogy a szétválasztás hogy hat Reginára. Illetve az, hogy képes lesz -e Regina a Gonosz királynő nélkül könyörtelenségre és gonoszságra.
 
“Sok a kérdés, amit meg akarunk válasszolni. Például, hogy mi történik, ha szétválasztod önmagad. Ám képes vagy valóban szétválasztani a két oldalad?” – nyilatkozta Adam Horowitz.
 
“Ez az, amiért valójában elhoztuk a Jekyll és Hyde sztorit, hogy képes vagy-e megsemmisíteni a benned rejlő sötétséget.” – teszi hozzá Kitsis. “Tényleg ez a legjobb út? Ezek azok a dolgok, amiket nagyon várunk, hogy megfejthessünk ebben a szezonban.”
 
Ahogy nemrégiben megtudtuk, idén nem lesz 2 részre bontva az évad, így kérdéses, hogy mikor is ér véget a Gonosz királynő hadjárata. “Nem fogunk vele decemberben végezni. Véget érhet akár a 2. epizódban, de akár a 22. epizódban is a története” – nyilatkozta Edward Kitsis.
 

Előző cikkSpoiler lista – 6. évad
Következő cikk6×01 idézet
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..