5. évados DVD infók

Napvilágot látott, hogy idén mikor kerül a polcokra a legújabb ouat dvd, az ötödik évad 2016 augusztus 16-án érkezik meg a tengeren túlra – de már előrendelhető az amazonon [ide kattintva megteheted] – dvd és blu-ray változatban is.
 
A lemezen az epizódok mellett ismét megtalálható számos extra tartalom is:

  • MERIDA STORYBROOKE-BAN: A színfalak mögé tekinthetünk és jobban megismerhetjük Amy Manson-t, a skót színésznőt aki beavat minket abba, hogyan készítették fel rá, hogy az ikonikus karakter bőrébe bújjon. Mesél a hasonlóságokról közte és a karaktere között és arról, hogy milyen volt Skóciában felnőni. Természetesen kitérünk a Ruby-Mulán-Merida trióra is és arra, hogy miért is egészítették ki ők hárman ilyen jól egymást.
  • Egy alvilági mese – Egy lovag és Szörnyella: Egy speciális mini történet Szörnyellával és egy meglepetés szereplővel, akit James Marsters alakít majd. A dalmaták rémét odalent hagytuk az alvilágban az évad végén, de vajon mivel tölti az örökkévalóságot odalent? Most erre is fény derül!
  • TÖRÖLT JELENETEK: Ismét megkapjuk az összes leforgatott, de végül kivágott jelenetet is.
  • BAKIPARÁDÉ: Szokás szerint érkezik egy montázs a legviccesebb forgatási bakikról is.
  • A 100. EPIZÓD: Egy különleges videót kapunk a 100. epizód tiszteletére is.
  • AUDIÓKOMMENTÁR: Bizonyos epizódoknál ismét elérhető lesz az audiókommentár is, ahol a színészek/írók osztják meg a tapasztalataikat az epizód készítéséről.

 
Magyar megjelenés egyelőre nem várható, de az extrák tartalma elérhető lesz itt az oldalon.
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.