Visszatér a Gonosz királynő?

3
78
megtekintések

Önkéntes igazságosztónak lenni borzasztóan örömtelen tud lenni, drágáim. És egyébként is… a gonosztevők sokkal jobb cuccokat hordanak. Az ötödik évad dupla részes fináléjában Lana Parrilla karaktere, Regina Mills ismét a sötét oldalra állhat és újra előkapja a Gonosz királynő díszes ruhatárát, amikor egy feszültségekkel teli fordulat miatt az erkölcsileg tépelődő karakter egy New York-i utazásra kényszerül Emmával. “Nagyon szeretem a polgármester Reginát, de sokkal élvezetesebb a Gonosz királynőt alakítani. Az ő legnagyobb problémája az állandó őrlődés a jó és rossz között. Van egy része, ami már torkig van azzal, hogy mindig helyesen cselekedjen, ami valljuk be, elég időigényes. Amikor gonosz volt egyetlen csattintással elintézhette amit akart, míg a hősöknek hetekbe telhet, mire elérik ugyanezt. De azt is tudja Regina, hogy ha ismét alámerül a sötétségbe, elveszít mindenkit akit szeret.” – meséli a színésznő.
 
A lista élén az örökbefogadott fia, Henry áll, aki olyan eltökélten próbálja megakadályozni, hogy az anyukája ismét a rossz oldalra álljon, hogy saját küldetésbe kezd a varázslat elpusztítására. “Henry szemében a varázslat csak fájdalmat és gyászt hoz a világra. Ha nincs több varázslat, senki sem lesz képes többé átkokat létrehozni.” – magyarázza Parrilla. Vajon ez vár ránk a hatodik évadban? Egy olyan világ, ahol nincsenek bűbájok és mindenkinek úgy kell boldogulnia, mint a halandóknak? Elég radikális döntés lenne…
 
Akárhogy is, az biztos, hogy Emma és Regina követik Henry-t a nagy utazásra, ahogy Gold is. “A két anya próbálja megállítani Henry-t abban, hogy elpusztítsa a varázslatot és próbálják megakadályozni, hogy a valaha élt legsötétebb “sötét úr”, Gold kapja el Henry-t. Végül az egész egy “ki a hibás” vitába torkollik, amiben Emma és Regina úgy kiabálnak egymással, mint az őrültek. Sok visszafojtott érzelem tör elő.” – zárta az interjút Lana.
 

3 HOZZÁSZÓLÁS

  • Jézusistenem… Ki vagyok égve… Még megborzongtam o.O De azért örülnék ha többet látnánk a régi Reginát ami a külsejét érinti.:D Belsőre a “mostani” szimpibb.:)

  • Nem tudom…
   Én ezt csak úgy tudnám elképzelni, ha csak egy nagy kiakadás lenne Regina részéről, de nem valódi átpártolás a régi énjéhez.
   Az utóbbi számomra hatalmas csalódás lenne… :/

   Továbbá remélem, hogy Henry motivációi, tervei és tettei korához illően komolyabbak lesznek már, mint a második évadbeli “dinamittal robbantom fel a varázslatot” terve…

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..