Robin interjú

3
26
megtekintések

Mikor tudtad meg, hogy mi vár a karakteredre?
Sean:
Januárban. Beletelt egy kis időbe mire feldolgoztam, mert még csak idén kerültem át az állandó szereplők közé – és emiatt költöztettem át a családomat is ide – de Adam és Eddy elő állt ezzel a tervvel és az én dolgom színészként az, hogy kiszolgáljam az írókat és előadjam amit ők megírnak, szóval ezt próbáltam tenni a legjobb tudásom szerint.
 
Mit gondolsz mit jelent majd Robin elvesztése Reginának? Hiszen olyan régen várta már az igaz szerelmet és már így is sok veszteség érte…
Sean:
Hogy őszinte legyek, nem tudom. Általában nem megyek bele találgatásokba, mert az emberek azt hiszik van rálátásom a dolgokra és túl komolyan vennék, pedig fogalmam sincs a folytatásról. Már nem vagyon részese ennek a projektnek, szóval próbálok előre tekinteni és keresem az új lehetőségeket, így nincs sok időm ezen gondolkozni és azt hiszem Adam és Eddy is jobban szeretné, ha meglepetés lenne.
 
Egy ilyen sorozatnál ami tele új világokkal és visszaemlékezésekkel a halál sem mindig végleges. Gondolod, hogy valamikor a közeljövőben még viszontlátjuk Robint?
Sean:
Való igaz, az “Egyszer volt, hol nem volt”-nál a halál néha csak a kezdet. De azt hiszem ebben a konkrét esetben valahogy véglegesebbnek látszott a dolog. Azt hiszem ezzel próbálták tisztázni, hogy bár Hook-ot sikerült visszahozni a halálból, nem mindenkinél lehetséges. Tudod eredetileg csak öt epizódra szerződtem, de három csodás év lett belőle, aminek minden percét imádtam. Pont előtte hagytam ott a “Scott & Bailey”-t és emlékszem azon gondolkoztam, hogy mennyire hiányolni fogom a színésztársaimat és fogalmam sem volt hogyan tovább. Ezután kerültem az “Egyszer volt, hol nem volt”-hoz és végül ez a munka az egyik nagy kedvencemmé vált. És ez a stábnak köszönhető, akik rendkívüli módon szuperek és kedvesek, csodás élmény volt velük dolgozni.
 
Milyen volt az utolsó forgatási napod?
Sean:
Egy kicsit borús, szomorú jeleneteket forgattunk. Az utolsó jelenet az volt, amikor Reginával az alagútban voltunk és azt mondtam ő a jövőm meg ilyenek. Miután végeztünk mindenki elkomorodott és elcsendesedett körülöttünk, Lanával pedig váltottunk egy nagy ölelést, ahol volt pár könnycsepp is. Nagyon kemény volt. Persze mi barátok maradunk, szóval látjuk még egymást és lóghatunk még együtt, ez csak Regina és Robin számára jelentette a véget.
 
Mit gondolsz mi lesz Robin öröksége?
Sean:
Nem tudom. Próbáltam kimaradni, de reggel mégis ránéztem a szociális médiára és igazán elsöprő volt mennyire nem akarták az emberek Robin halálát vagy hogy elhagyja Reginát és mennyien írták, hogy Regina jobbat érdemelne. Nem tudom mit terveztek ezzel, de biztos van valami jó terv Adam és Eddy tarsolyában, amivel elérik, hogy az emberek újra higgyenek a reményben és a megváltás lehetőségében. De ezt már tőlük kellene megkérdezni.
 
Tartottál meg valamit emlékbe?
Sean:
Igazából nem. Azt hiszem Colin majd elteszi nekem a névre szóló széktáblámat, amit én elfelejtettem. De már 35 éve csinálom ezt, szóval megtanultam kevesebbet nosztalgiázni és praktikusabban nézni a dolgokat. De ami biztosan megmarad nekem a forgatásról, az a sok különleges barátság, amit itt kötöttem.
 
Melyik jelenetedre vagy így utólag a legbüszkébb?
Sean:
Volt egy rész, ahol lényegében Robin kapott egy Robin centrikus epizódot. Jó volt egyszer 42 percben kifejteni a történetét. Az egyik dolog amit sajnálok, hogy Robin sosem kapott lehetőséget rá hogy kiteljesedjen vagy legalább magyarázatot adjon a sok utalásra, amit a történet során elejtettek a karakterét illetően. Ez a nehéz abban ha új projektbe fogsz, leülsz a producerekkel beszélgetni és megkérded, hogy mi a terv, de néha ők maguk sem tudják még, hogy merre halad majd a történet.
 
Van már esetleg valami új projekt kilátásban?
Sean:
Jelenleg több is van, de még nem mondanék sokat róluk, mert nem tudom pontosan, hogy mit szeretnék csinálni. El szeretnék tölteni előbb egy kis időt a fiammal és egy kis pihenéssel, aztán visszatérek rájuk.
 

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Mint ahogy azt mondtam hajnalban az epizód megnézése után gondoltam, hogy nem egy keressük meg Robint évadot vagy félévadot fogunk látni.:/ Én tényleg sajnálom, hogy meghalt Robin.:”( Reginához szerintem ő illett eddig a legjobban.:( Nem tudom elképzelni, hogy még egyszer megnyissa a szívét valakinek azok után, hogy a sors szánta neki Robint hisz Csingiling ugye így tudott neki segíteni rátalálni. Ilyenkor mindig abba gondolok bele, hogy mennyi időt elvesztegettek mert nem akarták elfogadni hogy egymást akarják.:'( Remélem még azért lesz alkalom, hogy látjuk ha más nem úgy mint Neal-t az 5×12-ben.:) Vagy visszaemlékezésben.:) Roland-ra kíváncsi leszek mi lesz vele így.:/ Teljesen árva lett 🙁 Vajon Regina magához fogadja?:)

  2. Jujj, kicsit keserűre sikeredett ez az interjú a Robint alakító színésszel, de nem is csodálom. Nekem első perctől Regina volt a “best”. Nagyon sajnálom, h az írók így döntöttek. 🙁 Miért nem Rumpival történt vmi rossz, ami a karakterét előmozdította volna. na mindegy! Várom a finálé részeket! 🙂

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..