Regina interjú

1
23
megtekintések

Bemelegítésnek tekerjünk vissza egy kicsit és beszélgessünk a fiatal színészpalántáról (Ava Acres) a fiatal Regina szerepében.
Lana:
Imádtam azt az epizódot. Úgy gondolom fantasztikus volt. Igazán elszomorított, hogy Cora spirituális szinten ilyen fejletlen volt, hogy nem tudott rájönni, hogy lehetnének mindketten az élete részei. Olyan önző és énközpontú volt, csak a saját céljai érdekelték. Szívszorító volt látni milyen döntéseket hozotta két kislány feje felett, akik épp csak hogy összebarátkoztak és felismerték, hogy nővérek. És még az emlékeiket is elvette… Emlékszem amikor először olvastam a szövegkönyvet bömböltem miatta.
 
De miután mindenre fény derült Regina és Zelena kapcsolata is helyreállt.
Lana:
Igen, amint visszatértek az emlékek. Ott álltunk abban a farmházban és mindhárman egymás kezét fogtuk… Különleges pillanat volt. Nagyon szerettem a forgatásokat Barbarával (Cora) és Rebeccával (Zelena).
 
Mindhárman fantasztikusak voltatok abban a jelenetben.
Lana:
Köszönöm. Köszönjük. Szeretem ezeket a nyitott végű történetszálakat, az ember azon tűnődik, hogy “oké, de hová vezet ez?” vagy “hogy kapunk még ehhez valaha is valamiféle lezárást?”. De amikor ilyen jeleneteket forgatunk az nem csak a karaktereknek igazi ajándék, hanem a közönségnek is, akik végig követték a karakterek sorsát az évek alatt és szurkolnak a kedvenc kapcsolataikért.
 
Visszatérve a jelen eseményeire, lesz ideje Reginának meggyászolni Robint? Úgy tűnik a leírásból, hogy Emmával újabb kalandra indulnak a fináléban.
Lana:
Azt hiszem a gyász majd folytatódik, idővel. Regina elég zárkózott ember és nem nagyon osztja meg a külvilággal, hogy mi megy végbe a lelkében. Belül viszont sok mindennel küzd, amiről soha nem beszélt. Szóval kíváncsi leszek, hogy kezeli a gyászt most, életének ezen a pontján. Annyi fejlődésen esett át, messzire jutott, az elmúlt években már a hősi gúnyát is magára öltötte… Szóval tényleg kíváncsi leszek, hogy kezeli most ezt a nagy veszteséget.
 
Lesz némi önsajnálat vagy ezen már túllépett?
Lana:
Lesz egy kicsi. Nem túl sok, nem játssza a mártírt, az áldozat szerepét. Inkább csak összezavarodott, úgy érzi őt mindig elárulja az élet.
 
“Az élet igazságtalan.”
Lana:
Igen, és elérkezett egy olyan pontra az életében, ahol hinni kezd a karmában, és azt hiszem sok dolog valóban karmikus nála. Rengeteg szörnyűséget követett el életében – falvakat mészárolt le, temérdek embert kínzott meg – és elveszítette mindkét szerelmét. Egyszer már érintettük ezt a témát – azt hiszem az előző évadban – hogy nem számít mit tesz, mindig boldogtalan marad. Aztán szerelmes lett… de most úgy hiszem visszatér ehhez a gondolathoz, hogy “Az élet igazságtalan” és elveszíti a reményt. De épp erről szól a műsor nem? A reményről. Most elég reménytelen helyzetben van és a fináléban meglátjuk hogyan kezeli le ezt most és persze a hatodik évad során.
 
Sean Maguire azt nyilatkozta, hogy elsőre sokkolta Robin halálának a híre. Te hogy kezelted, amikor először hallottál róla?
Lana:
Engem is sokkolt, de megértettem, hogy ez kell a történetmeséléshez és az íróknak új ötlete támadt, amit mindannyiunknak tiszteletben kell tartani. Gondolom azért érezték úgy, hogy ezt kell megírniuk, hogy megkönnyítsék a többi karakter útját és előrevigyék a történetet. Akármilyen különleges is volt ez a szerelem Regina és Robin számára, kíváncsi vagyok mi lesz Reginával ezután. Mihez kezd? Milyen új eseményekhez vezeti el Robin halála? Én úgy érzem a szerelmük áthidalja a halált is, nem hiszem hogy valaha is elmúlik. Talán többé nem látjuk Robint a műsorban, de a szerelmük tovább él Regina lelkében.
 
Mi a helyzet Henry New York-i útjával? Attól fél, hogy Regina ismét gonosz lesz és emiatt akarja elpusztítani a mágiát?
Lana:
Ez is benne van, Reginát illetően, de nem csak erről szól a dolog. A mágia már sokszor bajba sodort minket, többet ártott, mint segített. Henry fel is fedezte ezt, így a kezébe veszi az irányítást és ki akarja iktatni az egyesszámú problémát, a varázslatot. Ezért indul arra a küldetésre a barátnőjével, Violettel. De mind tudjuk, hogy a mágia elpusztítása Goldnak a legkevésbé sem érdeke, szóval ő is utánuk ered, hogy levadássza őket. Ezért aztán összefog Regina és Emma is, hogy megmentsék őket Goldtól és megállítsák Henryt a mágia elpusztításában. Mozgalmas epizód lesz.
 
Végezetül szólnál néhány szót arról, hogy készíti elő a finálé a hatodik évadot? Adam és Eddy azt nyilatkozta, hogy Sam Witwer és Hank Harris nem feltétlenül azt a szerepet játsszák, amit az epizód leírásban elárultak róluk. Lehet, hogy a valódi személyazonosságuk adja meg a löketet a hatodik évadhoz?
Lana:
A fináléból értelmet nyer, hogy kik is ők valójában. Mindketten érdekes karakterek és nagyon tehetséges színészek. Tegnap este láttam a finálét és rendkívül kíváncsi lettem mindkettejükre. A hatodik évadban lesz néhány új gonosztevő és előkerülnek páran a régiek közül is, egy olyan módon amit nem vártunk volna.
 

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nagyon felcsigázták az érdeklõdésem az következõ évaddal kapcsolatban 😀 Na meg a finálé is… hihetetlenül várom a hétfõt 😀

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..