Kire mi vár a fináléban?

0
16
megtekintések

A következő epizód garantáltan érzelmekkel teli epizód lesz, hiszen most mindenki élete hajszálon függ, Hádész Storybrooke-ba érkezésével. Valaki pedig… nem is éli túl az epizódot. Ám az időt még a gyász sem tudja megállítani: május 15-én már a dupla részes fináléval robogunk tovább. Íme néhány infó a sorozat íróitól, hogy melyik karakterre mi vár a nagy évadzáróban.
 
Emma: Emma komoly családi problémákkal és belső küzdelemmel néz szembe az évadzáró epizódokban. Rá lesz kényszerítve, hogy magába nézzen, miközben néhány viszályt próbál megoldani ami közötte és a szerettei között húzódik.
Regina: Ahogy Emma, ő is belső küzdelemmel küszködik, aminek köze van ahhoz, ami egy szerettével történt. Ez igazán próbára teszi őt és úgy érzi (ismét) hogy sosem szabadul a Gonosz királynőtől. Talán túl sok a karmikus adóssága, amit még mindig nem fizetett vissza…
Hófehérke: Folytatja a fejlődést, ami elindult benne, amikor végre elfogadta, hogy Mary Margaret nem létezik és ő Hófehérke. Régmúlt sebek kerülnek megoldásra – különösen Reginával kapcsolatosan – a fináléban.
Charming: Hófehérke és Charming olyan helyzetbe kerül a fináléban, ami nagyon ismerős már nekik, csak most egy egészen új helyen.

Zörgőfürge: Zörgő azt csinálja a fináléban, amihez a legjobban ért: gondoskodik magáról.
Belle: Belle továbbra is “szülési szabadságon” lesz, de a finálé történéseiben kulcsfontosságú szerepet játszik, különösen ami Zörgőfürgét illeti.
Henry: Henry lesz a finálé hajtóereje és bizonyos értelemben így teljessé teszi a kört azzal, ahogy a sorozat indult. Ismét ő lesz a katalizátora a történéseknek.
Zelena: Zelena olyanokkal társul a fináléban, akikkel sosem hitte volna, hogy összeáll egyszer.
Robin: Robin Hood következő epizód történéseinek következményeivel foglalkozik majd.
Hook: Hook sorsa pedig szintén a következő epizódból derül majd ki, hiszen egyelőre úgy néz ki eléggé az alvilágban ragadt…
 
És végül egy nagy figyelmeztetés: A galériába új képeket töltöttem, amik nagyon spoileresek (konkrétan kiderül, hogy ki hal meg). Csak az nézze meg, aki biztos, hogy előre tudni akarja. Aki megnézné [ide kattintva] érheti el, de aki nem biztos benne, inkább kerülje el az 5×21-es epizód promókép albumát.
 

Előző cikkCaptainSwan spoilerek
Következő cikk5×21 jelenet #2
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..