Interjú az írókkal

2
8
megtekintések

Oké skacok, térjünk is a lényegre: tényleg meghal valaki a következő részben, aki már a szívünkhöz nőtt az évadok alatt?
Eddy:
Hát nehéz eldönteni, hogy ki nőtt hozzá a szívekhez és ki nem, de annyit elmondhatok, hogy ez az epizód összetör néhány szívet és sok kérdésre választ kapnak az emberek.
 
Ha tényleg meghal valaki – ahogy az előzetesben ígéritek – mi áll a döntés hátterében?
Eddy:
Azt nem árulhatom el, tényleg meghal e valaki vagy sem, de azt elmondhatom, hogy a mi filozófiánk az, hogy mindig azt tesszük ami előre mozdítja a történetet. Sosem vesszük könnyen az ilyesmit és sosem személyes döntés, hiszen ezek a színészek a barátaink és egytől egyig szeretjük őket. Szeretjük a karaktereket is és szívesen írunk mindegyiküknek, de a műsornak korlátai vannak és egy haláleset néha jó arra, hogy előremozdítsa egy másik karakter történetét.
Adam: Ha visszanézünk az első évadra a nagyszerű Jamie Dornan esetére – aki az első hősi halottja volt a sorozatnak – senki sem szerette őt nálunk jobban… talán csak a felesége, de tényleg szoros a meccs. Igazán nehéz döntés volt, de a történet érdekében történt és ha valakinek ebben az évadban is el kell távoznia, az is ennek szellemében lesz. Nem könnyű döntés és nagyon komolyan vesszük. Tudjuk, hogy a rajongók mennyire ragaszkodnak ezekhez a karakterekhez és sokat jelent nekünk, hogy ennyire szenvedélyesen és érzelmekkel telien közelítenek hozzájuk. Mi is így vagyunk vele, ők mind a részünket képezik. Mi írtuk és alkottuk meg őket, mi mondtuk el a történetüket, szóval nagyon nehéz nekünk is ha valaki eltávozik. Nehéz az íróknak, a stábtagoknak és a színészeknek, de ez is része a történetmesélésnek egy ilyen sorozatnál.
 
Melyik karakter történetét várjátok a legjobban, hogy megismerjék a rajongók?
Eddy:
A következő epizódban Zelena történetét, a fináléban pedig Regináét.
 
Azt már tudjuk, hogy Regina elég sötét lelkiállapotban lesz a fináléban. Erről mit tudtok mondani?
Eddy:
Lesz egy pillanata, ahol elmondja hogyan is érez valójában mindennel kapcsolatban: a megváltásával, a jó és a rossz léttel. Ami ebben igazán izgalmas, az az, hogy olyan módon feltárja a szívét ebben a jelenetben Regina, ahogy korábban sohasem. Nem hiszem, hogy valaha is ilyen módon bepillanthattunk volna a fejébe a műsor történetében. Az emberek tudni akarják mi hajtja Reginát és most meg is fogják tudni.
 
Sok szuper Regina-Zelena pillanatot kaptunk, de már jó ideje nem igen voltak Robin-Regina jelenetek. Az elkövetkező három epizódban lesz változás ezen a téren?
Eddy:
Abszolút. A következő részben bőven lesz belőlük. Azt mondanám egy olyan régi helyzetet élnek újra, ami az embereket talán emlékeztetni fogja arra, amikor először találkoztak.
 
Talán végre magyarázatot kapunk az oroszlános tetkóra?
Adam:
Arra nem kapunk magyarázatot, de nem feledkeztünk meg róla. Csak még egy kicsit várnotok kell rá.
 
Hófehérke/Charming fronton komoly elvonási tünetekben szenvedtünk az évad során. Mondjátok, hogy a hátralévő 3 epizódban többet látjuk őket!
Adam:
Ó, igen.
Eddy: Lesz egy isteni Regina-Hófehérke jelenet, ami az egyik kedvencem és látni fogjuk Charmingot és Hófehérkét egy közös kalandon is. Egy ismerős helyzetben találják magukat, egy új helyen. Azt hiszem mi is eléggé hiányoltuk őket, reméljük jövőre többet idő jut rájuk.
 
Szerintem jól jönne még egy időugrás előre, az minden sorozatban mókás, amikor próbálunk felzárkózni. Számíthatunk hasonlóra?
Eddy:
Másik műsornál már csináltunk hasonlót, szóval nem zárnám ki, hogy egy nap itt is megtörténik.
 
Átvettétek már, hogy hová repít minket a hatodik évad, például egy új világba vagy birodalomba?
Eddy:
A hatodik évad különböző lesz. Ahányszor a közönség úgy érzi, hogy már ismeri a műsort és azt, hogy hogyan működik, szeretünk változtatni rajta. Szóval ebben az évben a finálé nem egy alternatív valóság lesz. Látunk e új világot következő évben? Igen, de közben továbbra is Storybrooke-ban leszünk. Nem szedjük a cókmókot és nem indulunk új helyre a premierben.
 
Jó lenne egy Storybrooke-i vetélkedő est vagy karaoke party. Valami jó kis drámamentes muri a változatosság kedvéért. Lehetséges egy ilyen?
Eddy:
Naná. Szeretnénk visszatérni azokhoz a kisvárosi történetekhez, amit az első évadban csináltunk. Sok mindent ki lehet most aknázni Storybrooke-ban, szóval azt hiszem egy ideig most otthon maradunk és meglátjuk mi történik.
 
Mit üzentek a rajongóknak mielőtt megnézzük az ötödik évad utolsó három epizódját?
Adam:
Először is: köszönjük, hogy eddig is néztetek minket. Illetve reméljük, hogy egy kicsit élvezitek is majd ezt az érzelmi hullámvasutat és a sok szívfájdalom közepette láttok majd egy kis remény és bonyodalmat is a folytatásra nézve.
 

Előző cikk5×21 jelenet #2
Következő cikkÉvadzáró kérdezz-felelek
MEGOSZTÁS

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ha lehet ilyet mondani, akkor azt hiszem ez az eddigi kedvenc interjúm az írókkal.:) Sokatmondó s mégis rejtélyes és most szolgáltatták a legbizalomgerjesztőbb információkat azok számára is akik eddig valamilyen téren meginogtak a sorozatban. (Mondjuk abba a kategóriába pont nem tartozom bele aki csalódott bármilyen téren is.) Imádom, hogy tényleg látják, hogy sokak számára ismétlődő elemek vannak benne és törekednek és tudják hol kell megtörni az ilyen rutinos dolgokat és mikor kell visszatérni a korábbi évadokhoz.:D Különösen tetszik az, hogy folyamatosan kaptunk az idén első évados utalásokat és hogy idén nem alternatív univerzumot kapunk a fináléban.:D Graham-ért még mindig megszakad a szívem de napról napra egyre jobban remélem egy nap visszatér.:) Legalább megint téma ez a jóember 😀 Kezdtem azt hinni elfelejtették… Regina elméjébe betekinteni mindig jó móka és érzelemdús.:D Alig várom ezt a 3 elkövetkezendő epizódot.:) Én személy szerint nem merném bevállalni a hatalmas időugrást… Sok sorozat onnantól válik élvezhetetlenné…. Annyiból lenne jó hogy az első évad hangulatát visszahozza hogy a fennálló helyzetig hogyan jutottak el. De azért én jobban örülök a “folytonos nyomonkövethetőségnek” ami alatt azt értem, hogy az átkokat leszámítva azért lineárisan halad a történet.:) Köszönet a cikkért.:)

  2. Wooow ez nagyon jó volt❤ Jajj annyira szeretem ezt a két emberkét 😀 (Adam&Eddie) Hihetetlenek?❤Én nem tudom képes leszek-e megnézni a következő részt az előzetes és a képek alapján. Engem a múltkori rész is kikészített…A hatodik évadot már nagyon nagyon nagyon várom és a fináléra iszonyat kíváncsi vagyok…fogadni mernék rá,hogy az a tipikus “Adam&Eddie szívassuk meg a rajongókat,hadd szenvedjenek egész nyáron” befejezés lesz 😀 Köszi,hogy lefordítottad,biztos rengeteg munka volt 🙂

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..