Infók a 2 új szereplőről

4
10
megtekintések

Azt már tudjuk, hogy új arcok érkeznek az ötödik évad fináléjában, de kik is ők valójában? Biztosan csak annyit tudunk, hogy Sam Witwer és Hank Harris egy elmegyógyintézet gonosz felügyelőjét és szelíd páciensét alakítják majd, akit az előbbi rendszeresen kínoz. Korábban arról is voltak kósza hírek, hogy két testvért ismerünk majd meg a fináléban – ám erről nem kaptunk hivatalos megerősítést – de a rajongóknak ennyi is elég volt ahhoz, hogy terjedni kezdjen egy új teória, miszerint az új szereplők talán a meseíró Grimm testvérek lesznek.
 
Mindazonáltal, az EW legújabb cikkében az írók megerősítették, hogy ez nem felel meg a valóságnak. “Annyit mondhatok, hogy határozottan nem ők lesznek a Grimm testvérek. Az a mókás ebben a két karakterben, hogy nagyon hasonló velük a helyzet, mint az első évadban volt. Amikor például nem tudtuk még, hogy kicsoda Graham, és mindenki találgatta ki kicsoda lehet. A finálé is elég hasonló lesz és nagy szerepet játszik a történetben a kérdés, hogy kik lehetnek ezek ketten.” – nyilatkozta Edward Kitsis producer.
 
“Sam és Hank karaktere kulcsfontosságú szerepet játszik a fináléban.” – veszi át a szót Adam Horowitz. – “Az, hogy honnan származnak, kik ők és mit csinálnak előkészíti egy részét annak, amit a hatodik évadban akarunk csinálni. De nem úgy, hogy bemutatja pontosan mi vár a hatodik évadban, inkább csak kitárja az ajtót az irányába. Remélhetőleg ad nektek egy kis ízelítőt abból, ami a folytatásban jön.”
 

4 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Szerintem a következő évad a gótikus mesékkel fog foglalkozni és feléleszti a Frankenstein szálat. Annak idején meglepődtem az ő karakterével kapcsolatban, hiszen nem tündérmeséről van szó. Lehetséges, hogy kiderül, a két karakter valójában egy embert takar és Dr. Jekyll/Mr. Hyde lesz az új főgonosz, velük visszatér a képbe Frankestein a többi régi gótikus rémmese alakkal. Nekem ez a tippem.

 2. Graham-et a 3. évad fináléjába is tervezték bevonni, hogy Emma a múltban találkozzon vele. Akkor a színész egyéb forgatásai miatt nem jött össze…
  Lehet, hogy idén is volt hasonló, de az is lehet, hogy egyszerűen nem tudták jól beleilleszteni…
  Az is lehet, hogy Grahamnak nem volt befejezetlen ügye. (Bár ezt én is kétlem)

  A gótikus meseszál-ötlet viszont nagyon tetszik. Még nagyon régen a második évadban volt egy nagyon jó felvetés, ami még nem lett kidolgozva. Pontosan Frankeinsteinnel kapcsolatban, amikor kiderül, hogy a doktor az, akkor Henry megjegyzi, hogy az a történet nincs is benne a mesekönyvben…
  Kíváncsi vagyok tényleg ilyen irányba viszik-e el a történetet…

  • Azt tudom frouat hogy a 3.évad fináléban már vissza akartál hozni.:) Meg hogy folyton emlegetik a sorozatba is meg hogy Emma számára azért egy elég meghatározó személyiség volt s hordta a cipőfűzőjét is éveken keresztül a csuklóján… És akkor egy enyhe utalás se bezzeg Daniel-re volt.:P Na de ezt gondolom azért van amit már többször is mondtak, hogy vissza akarják hozni csak a megfelelő módon és a megfelelő időpontban. De igen Jamie Dornan elfoglalt szóval remélhetőleg már a következő évadban azért kapunk valami infót felőle 😀 Én is emlékszem, hogy mondta Henry hogy az a sztori nincs is a mesekönyvben. De nekem mind1 mi vár ránk előre is nagyon várom.:3

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..