Finálé interjú az írókkal

1
13
megtekintések

Az ötödik évad fináléja a sok izgalom mellett egy erős déjà vu érzést is hoz majd nekünk, hiszen Hófehérke és Charming egy ismerős helyzetben találja majd magát egy egészen új helyen, ami nem csak a két órás finálé témája lesz, de a hatodik évadban is velünk marad. “Most egy másfajta finálét csinálunk, mint az előző években. Nem lesz semmiféle alternatív történetszál, az epizód ismét dupla részes lesz, de már a hatodik évadra tárja ki az ajtót és annak készíti elő a terepet.” – mesélik a sorozat írói.
 
Emma azok után amiken az évadban keresztül ment végre kicsit leengedhet. Kevésbé vakmerő, de sokkal eltökéltebb lesz, hiszen ezúttal végre nem ő, hanem Henry lesz az, akit mindenkinek szemmel kell tartania. “Miután Henry tinikorba lépett és szert tett az Író hatalmára is, jobb lesz ha odafigyelnek rá. Hatalmas erőt birtokol Íróként és övé az igaz hívő szíve is, de a fináléból megtudjuk milyen következményekkel jár, ha tilosban jár.”
 
A Rumbelle páros látszólag biztonságban van, de Belle ébredése és a baba születése a hatodik évadra marad már. Akárhogy is, Belle kulcsszereplő lesz a fináléban, Gold pedig teszi amit mindig, gondoskodik magáról. A Hádész szál az előző résszel lezárult, de az alvilágot talán még viszont láthatjuk a fináléban. “Az alvilági szálat úgy tervezzük, hogy ezzel az évaddal le lesz zárva. Ez nem jelenti, hogy bizonyos elemei nem térhetnek vissza még később, de konkrétan ennek a történetszálnak már le van zárva a vége, amit a tervek szerint hamarosan el is érünk.”
 
A következő évadra ismét szeretnének visszahívni régi ismerősöket – például Ruby-t és Dorothy-t, akiknek a bimbózó románcából már nem láthatunk többet az évadban a Piroskát alakító színésznő, Meghan Ory zsúfolt időbeosztása miatt – és meglátogatni néhány régi-új világot, amikben már egy ideje nem jártunk. “A hatodik évad felépítése kicsit más lesz, mint amit korábban csináltunk és nagyon izgatottak vagyunk miatta. Ez érinti majd az alap karaktereinket, Storybrooke-ot és a más világokból való visszaemlékezéseket. A finálé végére kaptok egy kis ízelítőt abból, hogy merre tartunk. Egyaránt lesz benne valami régi és valami új.” – zárták az interjút.
 

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..