CaptainSwan spoilerek

1
19
megtekintések

A vasárnapi epizód összetörte a CaptainSwan rajongók szívét, de a sorozat írói már számtalanszor elmondták, hogy ez a sorozat a reményről szól. Szóval lehet még reménykedni? “Emma úgy ment le az alvilágba, hogy azt mondta elfelezi a szívét és visszahozza Hook-ot. De ha ez ilyen egyszerűen ment volna, nem is lett volna ilyen érdekes, szóval nem könnyíthettük meg a dolgukat.” – nyilatkozták a sorozat írói. “A következő epizód bizonyos értelemben a Hádész történetszál vége lesz és sok karakterünk kerül nagyon nehéz és érzelmes helyzetbe. Sokak szíve összetörik majd, de lesznek olyan emberek is akiknek reményt ad. Lesz minden – minden amit a finálétól várnátok – szóval ez csak a kezdete volt egy háromrészes mindent bele évad zárónak.” Ez azt jelenti, hogy még van okunk reménykedni abban, hogy visszatér Emma igaz szerelme? Nos, részben. “Azt mondanám, ez a kérdés vasárnap megválaszolásra kerül. Szóval csak meg kell néznetek a következő részt a válaszért.”
 
És végül egy kérdés, amire már rég várják a választ rajongók: Emmának és Hooknak a sok átok és kaland mellett jutott rá ideje, hogy valaha hmmm… megpecsételjék a szerelmüket? “Ez egy elég személyes kérdés, amit Emmától és Hooktól kéne megkérdezni. Mi csak írók vagyunk, nem kérdezzük mit csinálnak a zárt ajtók mögött” – válaszolták az írók nevetve.
 

Előző cikk5×21 jelenet #1
Következő cikkKire mi vár a fináléban?
MEGOSZTÁS

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Engem az 5.évad 20.rész nagyon megrázott.Annyira szeretem a CaptainSwan párost!Remélem látjuk még őket együtt!

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..