Az évad kedvencei

8
21
megtekintések

Az elmúlt két év sikerén felbuzdulva, ismét az évad kedvenceit kerestük. Köszönjük mindenkinek a részvételt, összesen 3681 érvényes szavazat érkezett. Íme az ötödik évad magyar kedvencei:
[poll id=”32″]
Megjegyzés: az 5 választható epizód az oldal statisztikái alapján került kiválasztásra. Ezekhez az epizódokhoz tartozó bejegyzéseket érték el a legtöbben, ők kapták a legtöbb kedvelést és hozzászólást.
 

[poll id=”33″]
Megjegyzés: az 5 választható epizód az oldal statisztikái alapján került kiválasztásra. Ezekhez az epizódokhoz tartozó bejegyzéseket érték el a legtöbben, ők kapták a legtöbb kedvelést és hozzászólást.
 
[poll id=”28″]
 
[poll id=”31″]
 
[poll id=”30″]
 
[poll id=”29″]
 
[poll id=”34″]
 
[poll id=”35″]
 

8 HOZZÁSZÓLÁS

 1. A legváratlanabb fordulatnál eleve a fele kilőve, mert az a kép egyrészt kiszivárgott a kardról (Zordon Hook) másrészt a Gonosz Királynő is eléggé be volt Harangozva 😀

  • Nem beszélve Robin haláláról. Éppen hogy csak nem lett elmondva, a neve, egyébként erősen sejthető volt.
   Ahhoz képest a gonosz királynő visszatérte (nekem) sokkal nagyobb fordulat volt, mivel az nem lepett volna meg, hogy Regina lesz gonosz (az más dolog, hogy tetszett-e volna), de hogy külön karakterként Reginától elválasztva jön a képbe, az nagyon király lett (és nem számítottam rá)…

   • Engem Robin halála nagyon meglepett, mert előtte nem nagyon néztem spoilereket, nem sok szabadidőm volt, és csak kapkodtam a fejem, hogy: most mi van? És nem a jó értelemben volt meglepő, hanem a teljesen indokolatlanként. Még mindig nem értem amúgy, hogy hogy lehet, hogy Robin meghalt, drága Hook pedig még a görög főistennel is lepacsizott az olümposzon. Tudom hogy nem Hookot kéne utálni, de elég szarul lett megoldva, mert valahogy úgy érzem, hogy Emma mindig jobban jön ki az egészből, mint Regina, ami logikus is, mert hogy Reginának bűnhődnie kell még azért a sok rosszért, amit elkövetett. De ezen az alapon nem Robinnak kellett volna meghalnia, aki nagyobbrészt a jók táborát erősítette, sokkal logikusabb lett volna, ha Hook bűnhődik meg jobban. (na nem mintha akkor nem lettem volna szomorú). Tudom, hogy valakit meg kellett halasztani, akit szeretünk, de mégsem főszereplő, mert az meg szemétség, és így Robin és Hook volt a két lehetőség. De akkor is…. nem lehetett volna valaki más helyettük???? Bocsi a hoszzú kommentért 🙂

    • Én is sajnálom Robint. De ha Hook nem jött volna vissza, akkor Emma vesztesége is számos, mert elvesztette Nealt, meghalt Graham (még az első évadban). Regina vesztesége pedig Daniel, és most Robin. Szerintem igaszságtalan ez így is úgyis. Tényleg más is meghalhatott volna, csak az a baj, hogy mindenki a szívünkhöz nőtt az évadok során, és mindenkit sajnálunk aki meghal. (úgy hogy nem jön vissza többé).

  • Szerintem Robin halála volt a legváratlanabb, mert igen lehetett érezni, hogy vlaki meghal, de akkor se Robint kellett volna kinyírni….

 2. Hát engem megleptek az eredmények de van némi átfedés az általam leadott voksokkal.:D Ez tényleg egy tök jó ötlet volt most is.:) Köszönet a lehetőségért és a kalkulációért.:D

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..