5×20 “Tűzmadár” elérhetőségek

17
12
megtekintések

Közérdekű: A felirat ahhoz a verzióhoz készül, amelyik a címében is fel van tüntetve. Ha másik verziót töltesz le, nem biztos, hogy tökéletes lesz hozzá az időzítés!
 
A torrentről letöltött részeket 24 óráig tárolhatod legálisan a gépeden!
 

Elérhetőségek:

Letöltés Letöltés 720px Online angol
Magyar Felirat Feliratos vidto Feliratos inda

[Segítség] az epizódnézéshez // További elérhetőségek a [Média] menüpontban

 

17 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Mióta Hádész előadta, hogy ő szerelmes Zelenába, onnantól egyfolytában éreztem valamit, valami gonoszat, hogy valami nincs rendben. Egy pillanatig sem voltam képes elhinni, hogy Hádész szándéka tiszta lenne, s örülök, hogy most kiderült, mégsem olyan jó, mint azt ő Zelenának előadta. Aminek kicsit örülök, mert ha tényleg jó lett volna, akkor maradt volna bennem egy kis űr, hogy “basszus, miért éreztem folyamatosan, hogy gáz van vele, amikor nincs is?”

  A másik. Képtelen vagyok ismét elhinni, hogy Hooknak vége. Lehet, hogy tényleg be lett jelentve, hogy egy szereplő meg fog halni, de nem tudom, nekem ő már annyira állandó karakterré vált, hogy habár Emma képes volt őt elengedni, én képtelen vagyok rá. Egyébként a búcsú alatt végig számítottam valami olyasmire, hogy ez az elengedés is csak egy újabb próba, és amikor elengedik egymást egyszercsak kivirágzik az ambrózia, de ez sajnos nem történt meg.

  Henry nekem már egy kicsit túlságosan mézes-mázas. Mindenkinek jót akarok, mindenki lépjen tovább, én vagyok az író, ergo én vagyok az úristen, és az én hatalmammal szebbé varázsolom a poklot (pardon, az alvilágot) is.

  Rumple-ben megint nem kellett csalódnom, hazudott, egyezséget szegett (2x is) kitépte random hősöknek a szívét, én már egyáltalán nem tartom őt szimpatikus karakternek, pedig sokáig a kedvencem volt, és nem tudtam nélküle elképzelni a sorozatot. Most már néha örülnék, ha csakúgy meghalna… Mert miért is ne? 😀

  Számomra Robin az, aki mostanában nagyon lapos. Feleslegesnek érzem a karakterét, és egyre unszimpatikusabb, ahogy a babát minden áron védeni akarja, és most is húzta a száját, mikor Zelenának át kellett adni, holott egyrészt az ő gyereke is, másrészt elmondta Regina, hogy bízhat benne.

  Kiváncsi leszek a következő részben Hádész mit fog alkotni a “felvilágban”. Véleményem szerint Zelenának lesz ez egy nagy megpróbáltatás, mert ha tudatosul vele, hogy lenn akarta Hádész hagyni a testvérét, biztosan választás elé kényszerül, és ki tudja, a végén még saját magának kell megölnie Hádészt. (Vagy Reginát.)

  • szerintem lesznek még benne csavarok. Az az érzésem, hogy a fát Zeusz vágta ki és nem Hook fog végleg meghalni, hanem Hádesz.

  • Hát, hogy Emma elengedte volna? Én nem úgy láttam, Hook engedte el, Emma inkább csak “elfogadta”. Amit Robinról mondtál az teljesen igaz, de Rumpel szerintem annyira nem volt most szemét, hisz gondolj bele, hogy Hádész is ugyanezt csinálta vele. Nekem Rumpel a kedvenc karakterem máig 🙂
   Nem akarok gonosz lenni, de nem árt, ha néha-néha egy fontosabb karakter is meghal, ne legyen az az értésünk, hogy minig mindenki meg fogja úszni.

   • Abszolút úgy gondolom, hogy ebben igazad van LordLoss11OO, hogy nem csak kis karaktereknek kell meghalniuk hiszen ettől életszerű az egész helyzet. Sajnos ez bárkivel megtörténhet és így tényleg nem azt érezzük, hogy “jajj mert a hősök úgyse halnak meg” sőt ezzel pont azt az érzést kaptuk meg hogy milyen az ha mindent megteszel valakiért de sajnos hiába mert nem tudsz segíteni! Ez nagyon sokszor előfordul az életbe. S amit Hook is mondott. hogy már így is több időt tölthettek együtt mint amit nekik szánt az ég.:( Iszonyatosan szomorú rész volt s az utolsó 2O percet végig sírtam.:( Mélyen érintett.:( Szerintem nem Hádész lesz aki meghal.Sajnos már olyan is megfordult a fejemben, hogy talán Hófehérke vagy a kis Neal :/ Az előzetest látva.:S

 2. Annyira sajnálom, hogy most így végleg elszakadt egymástól Emma és Hook. De még a reményem nem veszett el. Ha mondjuk a 6. évad közepén tér vissza az is megfelelő, csak térjen vissza.
  Kicsit megkönnyebbültem, hogy Zörgő nem Robin szívét adta oda. Az kéne, hogy Reginával megint ilyen rossz történne. Nem mellesleg az sorozat elején már szimpatizáltam vele és jó, hogy ő is jó lett 😀
  Sőőt! Mindig is azt akartam, hogy az összes gonosz megbocsátást nyerjen és jó legyen. Nemtom mért xd
  + naggyon várom már az évadzárót, meg a kövi évadot, csak a szünetet nem… (egyszerűen nem bírom a sorozat nélkül)

  • Tökéletesen egyet értek veled dio.:D Erről mindről én is így vélekedem.:) De azt hittem képes megölni Rumple Robint! És az elveszett lelkek folyójából származó víz beadása Pánnak… Hihetetlen cseles és meglepő döntés volt.:o Még sokkolt. Hirtelen fel se bírtam fogni mert épp könnybe lábadt a szemem s sírtam Emma és Hook miatt.:O A szünetet nem akarom :'(

 3. Ez a rész…
  Végre egy igazi egyszervoltos rész..
  A szép, mély érzelmek, a kalandok eddig is jelen voltak, de hiányoztak ezek az igazi (számomra) váratlan csavarok, amik úgy fűszerezik meg a sorozatot, hogy igazán egyedivé válik, és ez az, amibe még anno beleszerettem. Tetszenek az egyénközpontú részek is, de ezek még inkább, amikor mindenki tesz valamit. Mindenki lép, vagy kap egy nagy pofont, és nincs üresjárat. (És ez még nem is évadzáró)

  Hádész nekem is gyanús volt, de eddig hinni akartam Neki. XD

  Nekem Henry ötlete is lenyelhető volt. Ha megteheti, miért ne tegye, ráadásul nem is az ő ötlete volt az eredeti Tűzmadár hadművelet. A félévad elején ő csak a nevet adta, de a “mentsünk meg mindenkit” ötlet, (ha jól emlékszem) Charmingéktól jött (ott viszont én is erőltetettnek éreztem).

  Rumpeltől én már nem várom, hogy megjavuljon. Ő kijelentette, hogy nem fog, Belle szeretné… Ezt az ellentmondást talán egyszer valahogyan feloldják. Viszont ha a jeleneteit úgy nézed, mint ahogy a jó öreg Rumpelét: nagyon király volt.

  Szörnyellából azt hittem többet fogunk kapni az évadban. Az ő szála a maga módján jó volt, csak reménykedtem valami többen. Viszont a Vak Boszi…. Imádtam. 🙂

  Emme-Hook búcsú. Talán az első “bukása” a hősöknek. Nyilván ez nem teljes bukás, mert sok “jó” dolgot tettek az alvilágban, de ekkora kudarcélmény még nem nagyon ért senkit, mint most Emmát. Én még bízok benne, hogy ha Zeusz bekerül a képbe, akkor ez még orvosolható lesz… Kíváncsian várom 🙂

  Emma múltja. A párhuzam a saját élete, az óvadékbehajtó nő, és a lánya élete között… A piros dzseki szerepe, motívuma…
  Eszméletlenül tetszett.

  …és mindezeket megkoronázza, hogy jön még egy rész, ami az előzetese alapján nagyon jónak ígérkezik, és utána már évadzáró. Ami nem szomorít, mert leírhatatlanul várom 😀

  • Juj tényleg, most jutott eszembe, az óvadékbehajtós párhuzam nagyon tetszett az 1. évad 1. részével :3 Egy falatot kaphattunk a kezdetekből, és imádtam ^^

  • Belle tényleg akarja, hogy megjavuljon, de mikor hőssé vált ott hagyta Rumpelt és mikor az elátkozott énje volt Bellenek a gonosz Rumpelbe szeretett bele, ez nem véletlen. Zörgő is megmondta, hogy nem az embert szereti a szörny mögött, hanem az embert és a szörnyet, szerintem igaza van.
   Rumpel az első évadban kijelentette, hogy nehéz őt szeretni, valóban 😀
   Az utolsó pillanatokban én is számítottam valami csodára, hogy Hook visszajön.

 4. Nagyjából már kifejtettem pár válaszban a véleményemet de gyerekek összegzem itt is! Egyszerűen sokkolt ez az epizód! Ahogyan előttem felszólaltak páran ez egy igazi ONCE-os epizód volt tele párhuzammal, utalással, mély érzelmekkel, pofonokkal, tehetetlenséggel, őszinteséggel s sorolhatnám még. És igen… EZ MÉG NEM A FINÁLÉ!:O OMG! Cruella és a többiek odalent még kapnak szerepet egy részben úgyis szóval nem tartok tőle, hogy nem kapnak ennél is komolyabb szerepet. 😀 Robint örülök, hogy nem írták ki s Killian-t és Emmát tényleg megsirattam. Várom mi sül ki a folytatásból.:) A piros bőrdzseki eredettörténete is nagyon tetszett meg a párhuzam az óvadékbehajtónő Cleo és Emma között.:) De sajnáltam, hogy meghalt.:/ Hát ha valamit kihagytam akkor sajnálom, de annyi minden történt, hogy szinte csak a fejemet kapkodtam 🙂

 5. Valahol azt írták, hogy a finálé valakinek nagy örömöt, valakinek nagy szomorúságot hoz. Az a tippem, hogy HOok valakinek az élete árán fel fog támadni.

 6. A finalét tekintve az a tippem hogy Emma kapja meg a “nagy örömöt”, mert Hook visszakerül vhogy a képbe, és Zelena pedig elveszíti Hádészt, így neki marad a “nem boldog befejezés”
  Végülis ha Zeus lesz ebben az epizódban, akkor benne van ez a pakliban, hiszen neki van hatalma ahhoz h ilyen fordulatokat alakítson.

  • Nekem is ez a tippem. Szerintem Emma a promoban azért van annyira megrendülve, mert várja Hookot, de még nem mert reménykedni.

 7. Hádész nekem nem volt gyanús, csak kicsit furának tűnt, hogy az eddigi legnagyobb gonosztevő hirtelen ennyire hősszerelmes legyen. Meg kicsit úgy tűnt, hogy túljátssza a szerepet, de így már minden érthető. Viszont azt egy percig sem gondoltam, hogy Hookot nem sikerül megmenteni. Mivel a következő részben is szerepel majd, remélem még nincs veszve minden. Ő az egyik kedvenc karakterem, nem szeretném, ha kiírnák a sorozatból.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..