5. évad finálé jelenet #3

2
7
megtekintések

A videóban a csapat felfedezi, hogy Gold a Storybrooke-ot átjáró mágiát hozzákötötte az Olümposzi kristályhoz, így az erősebb lett, mint valaha. De vajon minek a giga Zordonnak még több erő? Hát azért, hogy felébressze Belle-t. Akárhogy is, ezzel a város minden varázsereje Gold rendelkezésére áll, hogy kénye kedve szerint használja, tehát a hősöknek meg kell szerezniük a kristályt. Emma szeretné, ha ebből az akcióból Regina kimaradna, hiszen túlságosan zaklatott, ám Regina ezzel nem ért egyet és azt mondja: ha Emma nem kér a segítségéből, akkor majd egyedül hozza helyre a dolgokat.
 

 

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ömmm…. Most tényleg amiatt, hogy Gold hozzákötötte az Olümposzi kristályt Storybrooke mágiájához így megvadult az egész és ilyen random átjáróféleségek vannak o.O Mert hogy nincsenek ott valóban a lábaik alatt Zelenáék csak tudnak kommunikálni a két világ között nem?:O Egyre durvábbnak tűnik a finish.:D

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..