Storybrooke UK Con 2016

6
41
megtekintések

A hétvégén kerül megrendezésre a Londoni “Storybrooke – fairy tales & fantasy convention”, amin a következő színészek vesznek részt: Giancarlo Esposito (Varázstükör), Mike Coleman (Vidor), Robbie Kay (Pán Péter), Colin O’Donoghue (Hook), Meghan Ory (Ruby), Faustino DiBauda (Szundi), Lee Arenberg (Morgó), Elliot Knight (Merlin), Lana Parrilla (Regina), Sean Maguire (Robin Hood), Liam Garrigan (Arthur), Rebecca Mader (Zelena), Gabe Khouth (Hapci), Beverley Elliott (Nagyi) és Adam Croasdell (Hook apukája).
 
A poszt folyamatosan frissül az új infókkal a hétvége folyamán!
 

  

Galéria link: színészek és megjelenések > STORYBROOKE – UK FAIRY TALES CON 2016

 

 • Meghan nagyon örül az egynemű szerelmi szálnak és úgy véli teljesen jogos volt, hogy épp Dorothy és Ruby a két érintett fél. Beverley is nagyon örült neki, bár egy kicsit talán el lett sietve ez a szál, de azért nagyon jónak találta.
 • Ruby-t ebben az évadban már nem látjuk viszont, de talán majd a következőben. Azért nem biztos, mert a színésznő közben egy új projektbe is belekezdett, viszont lehet reménykedni, mert azt is Vacouverben forgatják majd.

 • Sean-t megkérdezték, hogy Robin meg fog e halni, de kitérő választ adott: a finálé lesz akit nagyon boldoggá tesz majd és lesz akit nagyon szomorúvá, de nincs középút.
 • Sean azt is elmondta, hogy az eddigi legnehezebb jelenetét még nem adták le, ez egy nagyon érzelmes jelenet lesz Robin és Regina között.
 • Sean már tudja, hogy mi lesz a Zelenával közös kislányuk neve és azt mondja később értelmet fog nyerni miért így nevezték el.
 • A folytatásban lesz egy utalás a Robin Hood Disney változatára.
 • Colin szerint az évad eddigi legromantikusabb jelenetét még nem láttuk.
 • Eredetileg Regina sokkal hosszabb monológot mondott volna Daniel sírjánál, de végül kivágták, mert túl sokat elárult volna.
 • Arthurt még látjuk ebben az évadban, de spoilereket nem árulhatnak el.
  Érdekesség: miután Liam megtudta, hogy az övé lett Arthur szerepe, 10 percig ugrált az ágyán. Adam Croasdell pedig a twitteren tudta meg, hogy Hook apukáját alakítja majd – a szereplőválogatáson azt mondták neki, hogy egy kislány édesapjára keresik a megfelelő színészt.

 

6 HOZZÁSZÓLÁS

  • Szia 🙂 Láttam a kommentedet amit a chatbe írtál és őszintén nagyon megérintett. Pont ezt akartam írni én is,hogy bármi legyen is,kitartunk az Ouat mellett még ha sokan kritizálják is…Örülök,hogy te is így gondolod 🙂 Mert az OUAT örök kedvenc és minden pillanata tökéletes?❤

   • Az utolsó komment Lance88Oncer neked szól 😀 nem kommenteltem még itt és oda akartam neked csak valamiért nem jött össze xd

    • Szoktam olvasgatni a cikkeknél a kommenteket elejétől végéig úgyhogy gondoltam, hogy nekem szólt Ouatfan.:) Köszönöm szépen a támogatást 😀 Még ha nem is a kedvencem lenne a sorozat a színes rajongói tábor miatt akkor is azzá válna, mert nagyon jó közösséget vonz maga után és sok lehetőséget szolgáltat arra, hogy meglássuk az emberek különböző gondolkodásmenetét és értékrendjét.:) Persze vannak széthúzások, de összességében azért mindenki szereti a sorozatot akkor is ha valaki csalódottságot érez azzal kapcsolatban.:)) Szerintem akik mostanában már azt írják, hogy nem szeretik a sorozatot annyira mint régen azok azért írják ezt, mert a csalódottság beszél belőlük. Ha annyira nem szeretnék tényleg nem néznék hiszen nem lennének kíváncsiak rá, hogy mi van ha egyszer mégis az ő szívük vágya felé fordul a sorozat és nem e csak egy átmeneti állapotot élnek meg.:) Végülis a végkifejlet lesz ami igazán eldöntheti majd mindenki számára, hogy mennyire jó is a sorozat mert szerintem a felvezetés és a történetek rendkívül színese és érzelemben gazdagok valamint igazán eseménydúsak.:) Nem várom, hogy valaha is vége legyen s remélem 1O évad előtt esze ágába nincs az embereknek végleg elpártolni a sorozattól mert annyira egyedi, hogy nem lesz hozzá hasonló ami így a szívünkhöz nőhet.:) S ha eljön a vég akkor nagyon remélem, hogy tényleg mindenkinek kijár a boldog befejezés.:)

 1. Teljes mértékben egyetértek? Én is remélem,hogy nem hagyják abba mert még nagyon sok lehetőség van ebben a sorozatban és amilyen krratívak az írók,biztos vagyok benne,hogy még rengeteg olyan pillanat lesz amikor lenyűgöznek minket?❤

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..