Mi vár a folytatásban?

6
4
megtekintések

A sorozat nemrégiben megkapta a hatodik évadot – bár sokan már temették az eső nézettség miatt – de vajon meddig élvezhetjük még az “Egyszer volt, hol nem volt” tündérmese világát?
 
Sok párhuzamot találhatunk az “Egyszer volt” és az ABC másik híres sorozata, a hat évados “Lost” között – ahol szintén közreműködtek a sorozat írói – ezért vannak akik úgy gondolják, hogy talán a hatodik évad jelentheti Emma kalandjainak a végét is. Az írók azonban ismét megerősítették, hogy egyelőre nem tervezik a befejezést. “Ez más, mint a LOST volt. Vannak hasonlóságok a történetmesélésben – hiszen onnan indultunk – de a LOST sokkal zárt végűbb sorozat volt, ami megkövetelte az efféle befejezést.” – nyilatkozták.
 
Nem mintha a vég olyan sürgető lenne, igaz a nézettség az elmúlt évadokban jócskán visszaesett, de még így is sokan kíváncsiak hétről-hétre a hősök és gonosztevők kalandjaira. Szerencsére a folyamatos megújulás sem jelent gondot az íróknak és a klasszikus tündérmese alakokon túl új világokkal és szereplőkkel – pl. Frankenstein, Óz, Merida – bővítik a történetet, és mindezt úgy, hogy igazodjon a rég eltervezett befejezéshez. “Határozottan vannak a fejünkben bizonyos végpontok a karaktereket illetően és tudjuk, hogy mit szeretnénk merre tartson a sorozat és hol érjen véget, de több módon is el lehet oda jutni. Még nem szabtunk ki – egyelőre – befejező dátumot a sorozatnak és most miénk az a luxus, hogy biztosan tudhatjuk, hogy van még egy évadunk a hosszútávú tervezésre.” – mesélik az írók és zárásul ismét megerősítik, hogy nem gondolnak befejezésként a hatodik évadra.
 
“Nem. Néhány hónap múlva akár meg is gondolhatjuk magukat, de egyelőre csak be akarjuk fejezni az ötödik évadot. Vannak terveink a hatodik évadra és tisztában vagyunk vele, hogy egy bizonyos ponton el kell dőlnie, hogy a karaktereink megkapják a boldog befejezést vagy sem. De egyelőre még nem állunk készen rá, hogy megválaszoljuk ezt a kérdést.”
 

6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Mindig mikor ilyen bevezetést olvasok valamelyik cikketeknél a szívinfarktus kerülget a legmagasabb szinteken xD Mondjuk ezt eddig is tudtuk, hogy az írók tudják mi lesz a vége és, már egyszer említették azt is hogy ha megélik a 1O.évadot akár még a kis Neal is fő szerepet kaphat, de szerintem eddig sem azért kellett aggódni az írók vajon terveznek e még. Mert igazából mint azt tudjuk ahogy a cikkben is írtátok a nézettség az ami igazán befolyásolja ezt az egészet. Tudom sokan szeretnék hogy vége legyen azért hogy ne húzzák halasszák és megkapják végre a boldog befejezést de én személy szerint nem ebbe a táborba tartozom. Én remélem minél tovább húzzák a történetet mert számomra igen fontossá váltak ezek a színészek és karaktereik.:)) Köszönet a folytonos frissekért.:3

    • Sok mindent nyilatkoztak már az írók, mondtak olyant is, hogy az összes világot be akarják mutatni, ahová ajtó vezet a Kalapos kalapjából stb.
      Jelenleg ez a legfrissebb nyilatkozatuk a témában, de nyilván a nézettségen is függ, mert végső soron a csatorna dönt róla, hogy mire szán pénzt. Meg hát ha véget ér az ötödik évad, utána jön az írói táboruk, amikor már kbre kialakul a kép főbb vonalakban, hogy mit akarnak a 6. évadra. Amíg ez nincs meg, addig ők sem sokat tudnak mondani.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..