Mi jön még a fináléig?

4
4
megtekintések

Mi vár ránk a fináléig?
Miközben Emmát elragadják az érzelmek amiatt, hogy ilyen helyzetbe hozta a szeretteit, a május 1-i epizódban betekintünk a múltja egy olyan szegletébe, amit a pilot óta nem láttunk: az óvadékbehajtó napjaiba. És bár elég konkrét tervel érkezett az alvilágba Hook megmentését illetően, amivel végül szembe kell néznie ahhoz, hogy ezt megtehesse merőben eltér attól amire számított. Közben az alvilági szál is a végéhez közelít és Zörgőfürge talál egy kiskaput amivel semmissé teheti a Hádésszal kötött szerződését. A május 8-i epizódban Robin és Regina összefog, hogy közös erővel győzzenek le valakit és megismerjük Hádész bátyját is, Zeuszt. Henry írói hatalma nagy szerepet játszik a történet előrehaladásában és előfordulhat, hogy az egyik szerelmespár felbomlik az évad végére.
 
Mi vár a fináléban?
Amellett, hogy elvarrja az eddig elvarratlan szálakat – például, hogy mi történt a Cameloti bagázzsal – a dupla részes fináléban bemutatkozik Sam Witwer és Hank Harris karaktere egy olyan történetszállal, ami már a hatodik évadot vetíti előre, egy olyan vészjósló fenyegetéssel, amivel még sosem találkoztunk a sorozat történetében.
Aki esetleg már nem emlékszik rá: még márciusban hoztam híreket a két új szereplőről. Eddig annyit tudunk róluk, hogy Hank Harris egy Nathaniel nevű karaktert alakít majd, aki egy szelíd, de nyugtalan páciens az elmegyógyintézetben, ahol a gonosz és hatalmaskodó felügyelő, Jacob (Sam Witwer) abban leli az örömét, hogy a zavart és gyámoltalan pácienseit kínozza.
 

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Simán elképzelem, hogy belekerülnek Emmáék a gyogyóházba és a doki elintézi, hogy ők maguk is megőrüljenek… Horror évadot lehetne összehozni :3

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..