Jen Morrison a folytatásról

11
16
megtekintések

Az “Egyszer volt, hol nem volt” eddigi 5 évada során jártunk már Sohaországtól Óz birodalmán át, Camelottól egészen az alvilágig, de Jennifer Morrison álma még nem vált valóra. “Az én fantáziám valószínűleg sosem válik valóra. Nagyon szívesen csinálnék egy rock and roll 60-as évek témát. De nem hiszem, hogy ez vár ránk a folytatásban.” – nyilatkozta nevetve.
 
Persze mielőtt a hőseink a folytatáson gondolkozhatnának még sok dolguk van, előbb el kell húzniuk a pokolba… a pokolból. A május 1-i epizódban tovább folytatódik a küzdelem a kijutásért, amikor Hádész a hősök csapatához fordul segítségért, Zelena visszaszerzését illetően. Cserébe azt ígéri mindannyiuk nevét eltávolítja a sírkövekről. “Tudtuk, hogy bármi is lesz, nehéz lesz hazajutni, de most hogy új akadályok gördültek elénk, egyre több dolog tart minket itt. Szóval nem lesz közvetlen út, sokkal inkább egy bonyolult terv, hogy mindannyiunkat hazajuttassuk.”
 
És ennek a bonyolult tervnek az is része, hogy bemerészkedjenek az alvilág legmélyebb bugyraiba, hogy Hook hazajutását is biztosítsák, ami bizony Emma egyik legnehezebb küldetésének bizonyulhat. “Mondhatnám azt, amit mindig: semmi sem olyan könnyű, mint amilyennek ránézésére tűnik. Nem mintha az alvilág legveszélyesebb részére utazni egyszerűnek hangzana, de minden kaland máshogy alakul, mint ahogy az ember eltervezi, nem?”
 
De ha Emmának sikerül a fiúja oldalán hazatérnie Storybrooke-ba, Jennifer már alig várja, hogy milyen élet vár rájuk egy párként. “Azt gondolom nagyon érdekes úgy nézni őket, hogy igazi kapcsolatban vannak, a valódi kapcsolatok hullámhegyeivel és hullámvölgyeivel, és azzal az intimitással, amikor már eldöntötted, hogy ezzel az emberrel akarod leélni az életed. Azt hiszem ezt határozottan elkezdjük feltárni kettejük között.”
 
Emma és Hook kapcsolatán kívül a hatodik évad ismét díszletváltozást hoz majd, ahogy a hőseink elhagyják az alvilágot az ismeretlenbe. A sorozat írói már elárulták, hogy az ötödik évad fináléjában felbukkan egy új és egy régi ismerős, ami teszteli a hőseink hitét egymásban, sőt magában a varázslatban is. És hogy ki lesz az a régi ismerős? Ezt Jennifer sem árulhatja el, de annyit elmondhat, hogy olyan valaki, akire nem számítanánk. “Őszintén szólva nem számítottam arra, ami a szövegkönyvben volt – nem mintha máskor számítanék rá. Annyira jók az írók ezekkel a kreatív meglepetésekkel. Meglepődtem rajta, de nagyon izgatott is lettem, mert úgy érzem ezek a karakterek sok újat hozhatnak a sorozatba és emellett senki sem számítana rájuk.” – zárta az interjút Jen.
 
Ti mit gondoltok, ki tér majd vissza?
 

11 HOZZÁSZÓLÁS

    • Sidney Glass is lehet a visszatérő karakter, vagy John és Michael Darling,akik már megpróbálták elpusztítani a varázslatot

  1. Mivel azt tudjuk, hogy lesz valami elmegyógyintézetes szál valami új dokival, talán a régi visszatéőnk is egy doki: Frankeinstein doki szerintem

    • Hát Eny Dr. Whale (azaz Frankeinstein) már volt korábban is az évadban mikor megszületett Zelena és Robin gyermeke. Szerintem ő kizárható, hogy rá gondoltak volna hiszen elvileg ott van Storybrooke-ban a kórházban.:)

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..