Interjú Neal visszatéréséről

1
10
megtekintések

Honnan jött a visszatérés ötlete?
Michael Raymond-James:
Az ötlet már többször szóba jött, de nehéz volt egyeztetni az időbeosztást. Az elmúlt pár évben folyamatosan dolgoztam, szóval nem volt sok időm. De a 100. epizód környékén fejeztem be a “Game of Silence” forgatását így be tudtuk préselni. Lemaradtam a konkrét epizód forgatásáról, de később leforgathattuk Jennel azt a jelenetet, miközben ők már pár epizóddal tovább haladtak. Minden jól alakult, aminek nagyon örülök. Nagyon mókás volt és jó egy kicsit visszatérni ehhez a karakterhez.
 
Végül elárulták, hogy visszatérsz, de vicces volt a nagy titkolózás?
Michael:
(nevet) Ja, igazi titkos ügynöknek éreztem magam. Büszke vagyok rá, hogy majdnem végig titokban tudtuk tartani. Aggódtunk, hogy a Vacouveri népek elrontják a meglepetést, de örültem, hogy sikerült teljesen kijátszani őket.
 
Mit gondolsz mit jelentett Neal üzenete? Szerinted támogatja Emma új románcát Hook-al vagy épp ellenkezőleg?
Michael:
Azt hiszem Neal feltétlen szeretetet és vonzódást érez Emma iránt. Ő a gyermeke édesanyja és az igaz szerelme, akár kölcsönös volt a dolog, akár nem. Úgy érzem tényleg feltétlenül szereti őt és támogatni próbálja. Őszintén azt kívánja, hogy Emma boldog legyen és ha ezt valaki más oldalán találja meg, akkor Neal ezt is elfogadja.
 
Annak idején nagyon meglepett, hogy nem játszottak rá jobban erre a szerelmi háromszögre. Emma őrlödhetett volna jobban a meseszereplő és az “átlagos srác” között, akit ő csak halandóként ismert. Szívesen elmélyültél volna ebben a témában?
Michael:
Bizonyos mértékig, de általában a szerelmi háromszögek nem igazán lelkesítenek. Viszont jó eszköz arra, hogy új történeteket meséljünk el és megmutassuk, hogyan reagálnak az emberek az ehhez hasonló helyzetekhez, az elutasításhoz, vagy bármihez…
 
Például fordulhatott volna az apjához segítségért. A Zordon az ő oldalán állt, gondolod hogy bedobta volna ezt, hogy megszerezze a lányt?
Michael:
Az igazság az, hogy ezt sosem tudjuk meg. Megvan a véleményem erről, és nem hiszem, hogy ez lenne Neal stílusa. Arra szentelte az életét, hogy elforduljon az ilyen dolgoktól. Olyan ember, aki együtt tudott volna élni az elutasítás fájdalmával, ha arra kerül sor, anélkül, hogy a sötét oldalhoz forduljon. Inkább arra használta volna ezt az élményt, hogy fejlődjön. Én így gondolom.
 

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..