Hádész interjú

2
99
megtekintések

Milyen természetű kapcsolat lesz Zelena és Hádész között?
Greg Germann:
Hádész és Zelena egyaránt lehet nagy ellenfél vagy egy jó társ. A maguk módján mindketten elég félelmetesek és határozottan szikrázni fog a levegő közöttük, egyik vagy másik értelemben.
 
Milyen tervei vannak Golddal és a meg sem született gyermekével?
Greg:
Minden amit Hádész csinál a többiekkel – legyen az Gold vagy bárki más – eléggé potyaleső. Nem igazán arról szól ez, hogy kellene neki a baba, csak megtalálta a karakter Achilles-inát és kihasználja, hogy a dolgokat abba az irányba terelje, ahogy ő szeretné.
 
Hádész azt mondta képes lenne a hősök mindegyikét elpusztítani, de úgy tűnik egyelőre jobban élvezi a kínzásukat. Miért van ez?
Greg:
Nagyon mókás játszadozni az ellenfeleddel. Adam és Eddy valamilyen szempontból egy olyan vágyról ír ezzel, ami mindenkiben megvan, hogy milyen lenne ha könnyedén legyőzhetnéd azt, aki bántott téged. Hádészt – ahogy Zelenát is – magára hagyták, mindketten szenvedtek a múltban valami miatt és megtapasztalták a gyötrődés másik oldalát is. Nem mondom, hogy tele vannak keserűséggel, de ha bosszút állhatnak a világon, az kielégítőnek tűnik számukra. Jó érzés.
 
Mit érez Hádész azzal kapcsolatban, hogy Zelenának kisbabája született?
Greg:
Nem tudom, hogy erős érzelmeket vált e ki belőle, ha megtudja, hogy más kapcsolatai is vannak Zelenának. Hádész elég érett. Nem tudom hogy ez e a valódi probléma számára, vagy az hogy a kettejük között repkedő szikrák és a nagy varázserő aminek mindketten birtokában vannak egymás javára, segítségére lehet e.
 
Megtudjuk miért éppen Reginát, Emmát és Hófehérkét választotta Hádész a három sírkőre?
Greg:
Na erre várnotok kell, amíg megtudjátok. De Hádész semmit sem tesz ok nélkül, határozottan céljai vannak és minden amit tesz ezt mozdítja előre.
 
A végső célja hogy mindenki lent maradjon vagy néhány embert hajlandó volna elengedni?
Greg:
Szeretem ha van társaságom idelent, senkit sem akarok elengedni. Minél több az elveszett lélek, minél több embernek marad befejezetlen az ügye annál jobb. Hádész végső soron egy ABC spin-offra hajt.
 
A sorozat szereti megmutatni a gonosztevők emberi oldalát, ez meglesz Hádésznál is?
Greg:
Igen, Adam és Eddy jól tudja, hogy a karakterek három dimenziósak. Nem csak gonosztevők vagy jófiúk, mindenkinek több oldala van, még Hádésznak is.
 

Előző cikk5×16 jelenet #2
Következő cikk5×16 feliratos előzetes
MEGOSZTÁS

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szerintem azért Emma,Regina és Snow,mert akik továbbléptek eddig,azok hozzájuk kapcsolódnak.
    Regina apja,Herkules, aki Hófehérke barátja volt…. Illetve Emma megszöktette Hook-ot.
    Vagyis érthető,hogy dühös rájuk.

  2. OMG!:D Remélem, hogy kap Hádész egy új Once Upon A Time Spin Off-ot.:D Az első talán nem hozta meg az ABC számára a várva várt sikert és Pánnal nem jöttek össze a tervek, de egy ilyen nagy erejű karakter sokat hozhat.:D Sok kapcsolata van és akár régi karaktereket is visszahozhatnak anélkül, hogy kifejezetten az anyasorozatban bolygatnák a szálakat.:D Végülis a Wonderland is sok fontos karaktert tartalmaz :3 Ami Zelenát és Hádészt illeti hát nagyon várom az új részt.:3 Tuti nagyon izgalmas és mozgalmas lesz.:D Megmondom őszintén nem értek egyet azokkal akiknek nem tetszik az Alvilági szál mondván, hogy teljesen laposnak tűnik és CaptainSwan centrikussá teszi a sorozatot, mert elég erős részeket tartalmazott ez az évad eddig (beleértve a Cameloti részeket is), de megértem őket mert nem tetszhet mindenkinek minden.:) Úgy gondolom ennek így kell lennie hiszen Adam és Eddy jóval előrébb járnak a történetben mint bárki más és mindent okkal tesznek. Az pedig, hogy sok karakterrel megesnek ugyanolyan történések pl. Gold most újra “rabszolgája lett a fő gonosznak” szerintem csak azért történik, hogy 1. Emlékeztessenek az eddig történtekre. Hiszen így kezdődött az első évad is azt senki se felejtse el. Párhuzamokra épült. Ezek utalások a párhuzamokra.:) 2. Meglássuk, hogy a karakterek mennyit fejlődtek és hogyan képesek megküzdeni ugyanazokkal a gondokkal. Hiszen egy akadály nem csak 1x kerülhet az életünkbe elénk. És mindig másképp oldjuk meg. Sokan elfelejtik, hogy az írók nem csak a mesevilágot hanem az életszerűséget is célnak tekintik és ezzel teszik pont átélhetőbbé. 🙂 Szerintem jó irányba halad a sorozat és nekem személy szerint semmi ellenvetésem sincs vele és én élvezem, hogyha megtörténnek hasonló helyzetek mert semmi sem teljesen ugyanolyan. Pl.Az átkok kiszórása több évadon keresztül. Ezzel kezdtünk és bár ugyanaz történt mégis más okból és más helyzeteket teremtve.:D A sírkövek eredetére kíváncsi leszek, hogy miért pont őket választotta de Pocahontas véleményét belevéve úgy gondolom még azon felül is lesz valami amiért őket választotta.:D Bocsánat a hosszú kibontakozásért csak sokat olvasom az emberek véleményét és gondoltam most megosztom az enyém is.:) Ha bárkinek bármi bánó volt esetleg benne akkor attól bocsánatot kérek.:) Szép napot mindenkinek és várom az új részt.:D

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..