5×20 “Tűzmadár” leírás

0
21
megtekintések

Hádész a hősökhöz fordul segítségért, hogy közös erővel szerezzék vissza Zelenát Pán és Zörgő párosától és cserébe felajánlja nekik, hogy leveszi a nevüket a sírkövekről. Mindazonáltal Hook még így sem mehet el, ezért Emmával közösen le kell merülniük az alvilág mélységeibe, Szörnyella pedig tovább mesterkedik azon, hogy a hősöket csapdában tartsa az alvilágban.
 
A visszaemlékezésekben a fiatal felnőtt Emma kutat válaszok után a múltját és a családját illetően, miközben egy váratlan barátságra lel.
 
Az epizódhoz kiadott promóképeket már meg is találjátok a galériánkban!
 

  

Galéria link: 5. évad > promó képek > 5×20 Tűzmadár

 
Állandó szereplők:
Ginnifer Goodwin – Hófehérke, Jennifer Morrison – Emma Swan, Lana Parrilla – Gonosz királynő, Josh Dallas – Charming herceg, Emilie de Ravin – Belle, Robert Carlyle – Zörgőfürge, Jared Gilmore – Henry, Colin O’Donoghue – Hook, Sean Maguire – Robin Hood, Rebecca Mader – Zelena.
 
Vendég szereplők:
Greg Germann – Hádész, Emma Caulfield – Vak boszorkány, Robbie Kay – Pán Péter, Victoria Smufit – Szörnyella, Rya Kihlstedt – Cleo, Geoff Gustafson – Cseles, Bronwen Smith – pénztáros, Max Chadburn – Tasha.
 

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..