5×20 “Tűzmadár” feliratos előzetes

9
5
megtekintések

A jövőheti rész előzetese, amihez Eszti elkészítette a feliratot is nekünk. Köszönjük a munkáját 🙂
 

 

9 HOZZÁSZÓLÁS

 1. olyan jó lenne tudni angolul,éjjel megnézhetném. Az se érdekel,hogy holnap suli. Nekem ezt látnom kell,nem bírok várni suli utánig :'(

  • killian: Sose bánd én is ilyen voltam. Egyszerűen nem ment az angol. Amíg kitartóan nézed felirattal addig annyi minden fog rád ragadni, hogy a végén már észre se veszed és szinte mindent értesz és már csak biztonságból fogod a feliratot benyomni arra az esetre ha valamit mégse értenél 😀 És ahhoz képest hogy annó semmit se tudtam most már fordítok az oldalra.:) Ha szereted a nyelvet és akarod akkor idővel menni fog csak bízz magadban s légy kitartó.:)

   • én nagyon szeretem az angolt,csak az a helyzet,hogy jövőre fogom elkezdeni a tanulását :/ köszi a biztatást 🙂

  • Igaza van LANCE88ONCE-NAK, de az új szavak tanulása is fontos, ezért érdemes egyszer angol felirattal is megnézni és kiírni azokat a szavakat ami ismeretlen. Különben én sokszor járok úgy, hogy azt hiszem olyan szó van benne amit nem ismerek, de mikor megnézem felirattal, látom, hogy csak túl gyrsan beszélnek…. Sok sikert!

    • Nem tudnék pontos időtartamot mondani neked Stuki de kb egy 2 évados lefutás alatt.:) Mellette ugye én tanultam az angolt a suliba is meg érettségiztem de azért én mindig azt mondom, hogy a legtöbbet a sorozat miatt tanultam mert az ad igazi életbeli nyelvi tanulási lehetőséget és nem irodalmi angol képzettséget mint amit tanítanak a suliba 🙂 Szóval ne adja fel senki! Killian az email címemen elérsz ha szeretnéd küldök neked linkeket feliratos részekhez.:)

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..