5×20 “Tűzmadár” feliratos előzetes

A jövőheti rész előzetese, amihez Eszti elkészítette a feliratot is nekünk. Köszönjük a munkáját 🙂
 

 

9 hozzászólás

  1. Lance88Oncer

   killian: Sose bánd én is ilyen voltam. Egyszerűen nem ment az angol. Amíg kitartóan nézed felirattal addig annyi minden fog rád ragadni, hogy a végén már észre se veszed és szinte mindent értesz és már csak biztonságból fogod a feliratot benyomni arra az esetre ha valamit mégse értenél 😀 És ahhoz képest hogy annó semmit se tudtam most már fordítok az oldalra.:) Ha szereted a nyelvet és akarod akkor idővel menni fog csak bízz magadban s légy kitartó.:)

  1. Eny

   Igaza van LANCE88ONCE-NAK, de az új szavak tanulása is fontos, ezért érdemes egyszer angol felirattal is megnézni és kiírni azokat a szavakat ami ismeretlen. Különben én sokszor járok úgy, hogy azt hiszem olyan szó van benne amit nem ismerek, de mikor megnézem felirattal, látom, hogy csak túl gyrsan beszélnek…. Sok sikert!

    1. Lance88Oncer

     Nem tudnék pontos időtartamot mondani neked Stuki de kb egy 2 évados lefutás alatt.:) Mellette ugye én tanultam az angolt a suliba is meg érettségiztem de azért én mindig azt mondom, hogy a legtöbbet a sorozat miatt tanultam mert az ad igazi életbeli nyelvi tanulási lehetőséget és nem irodalmi angol képzettséget mint amit tanítanak a suliba 🙂 Szóval ne adja fel senki! Killian az email címemen elérsz ha szeretnéd küldök neked linkeket feliratos részekhez.:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.