5×20 jelenet #2

2
2
megtekintések

A jelenetben Hádész egy titkos találkozóra várja Goldot és Pánt, ahol ketté tépi a szerződést, hogy visszakapja Zelenát.
 

 

2 HOZZÁSZÓLÁS

  • Nekem meg inkább az, hogy Hádész olyan hirtelen eltépte, minden gondolkodás nélkül azt a szerződést, hogy tutira újra össze tudja ragasztani varázslattal. Ez a tipikus példája, annak, hogy vigyázz mit kívánsz, mert gyakran szó szerint értik. Annyira csak azt emlegeti Ruple, hogy tépje szét a szerződést: 1.: a közepénél, “nem lennénk itt, ha már akkor széttépted volna mikor elraboltuk”; 2.: a végén ismét, “szóval, maradj ott, és ne mozdúlj addig, míg szét nem téped a szerződést és megkapod a boszorkányt”

   Ebből nekem úgy tűnik, ez a jelenet, vmikor a rész végén lesz, egy hosszas kálvária, kínlódás után, amibe gondolom a hősök segítségével kitaláltak vmi trükköt, hogy ez a kiskapu, mert Gold nem azt kérte, hogy Hádész szabadítsa fel a gyerekét, hanem csak azt, hogy tépjen szét egy papírt.

   Hogy lehet Rumple ennyire kezdő, mikor ő is mindig a kiskapukat játsza ki, bár a másik oldalon, mikor ő a sebezhető még nem igen volt.

   Remélem, Zelena nem haragszik meg Hádészra, hogy csak kiskapuval mentette meg, mert így kicsit olyan, mintha hazudott volna neki, mikor azt mondta: nem érdekel már az időutazás csak te stb.. Így olyan, mintha az a baba, és a bosszú fontosabb lenne Zelenánál. Hol van ehhez az, mikor azt mondta Hádész: csak veled akarok élni Storybrookban, és semmi más nem érdekel.
   Szurkolok, hogy ne vesszenek nagyon ösze!

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..