5×19 “Nővérek” leírás

2
16
megtekintések

Most, hogy Hádész és Zelena újra egymásra talált, Hádész elmondja, hogy az alvilágon kívül tervezi kettejük közös jövőjét és hogy ez valóra váljon a nőnek csak annyit kell tennie, hogy az igaz szerelem csókjával újraindítja a szívét. Akkor elhagyhatják végre az alvilágot és csapdába ejthetik idelent a hősöket az örökkévalóságig. Amikor erről Regina tudomást szerez, Cora segítségét kéri Zelena és Hádész szétválasztásához, ám az anyja felfed egy családi titkot, ami örökre megváltoztathatja a két nővér életét.
 
Eközben David végre megismeri az iker-bátyját és megtudja milyen eltökélten keresi James a bosszút, amiért “ellopta” tőle a neki járó életet.
 
Az epizódhoz kiadott promóképeket már meg is találjátok a galériánkban!
 

  

Galéria link: 5. évad > promó képek > 5×19 Nővérek

 
Állandó szereplők:
Ginnifer Goodwin – Hófehérke, Jennifer Morrison – Emma Swan, Lana Parrilla – Gonosz királynő, Josh Dallas – Charming herceg, Emilie de Ravin – Belle, Robert Carlyle – Zörgőfürge, Jared Gilmore – Henry, Colin O’Donoghue – Hook, Sean Maguire – Robin Hood, Rebecca Mader – Zelena.
 
Vendég szereplők:
Greg Germann – Hádész, Barbara Hershey – Cora, Robbie Kay – Pán Péter, Victoria Smufit – Szörnyella, Tony Perez – idősebb Henry, Adrian Hough – favágó, Ava Acres – fiatal Regina, Isabella Blake-Thomas – fiatal Zelena, Romuald Hivert – egy őr.
 

 

Előző cikk5×19 feliratos előzetes
Következő cikk5×19 jelenet #1
MEGOSZTÁS

2 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..