5×19 “Nővérek” elérhetőségek

23
8
megtekintések

Közérdekű: A felirat ahhoz a verzióhoz készül, amelyik a címében is fel van tüntetve. Ha másik verziót töltesz le, nem biztos, hogy tökéletes lesz hozzá az időzítés!
 
A torrentről letöltött részeket 24 óráig tárolhatod legálisan a gépeden!
 

Elérhetőségek:

Letöltés Letöltés 720px Online angol
Magyar Felirat Feliratos vidto Feliratos inda

[Segítség] az epizódnézéshez // További elérhetőségek a [Média] menüpontban

 

23 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Jó oké, ez volt az a rész, amire nagyon vártam már (mivel a kedvenc jeleneteim egyértelműen Regina és Zelenáé, külön, együtt stb)és nem hiába. Nagyon tetszett ennek a résznek a felépítése, és a történet kidolgozása. És mellesleg nagyon megható is volt, ahogyan kiderült hogy valójában volt köztük testvéri kapcsolat, majd a “visszaemlékezés” rész is. A színészek előtt meg le a kalappal, számomra hitelesen hozták a karakterüket. Nagyon örültem nekik, de most hogy Zelenát bántják az nagyon felhúzott.

 2. Úristen, imádtam!! Betegjó rész volt. A Regina-Zelena-Cora közös jeleneteknél csorgott egyenesen a nyálam. Nagyon jó volt kettejük kapcsolatát úgy látni, mint ténylegesen az igazi testvérek. (Külön imádtam még azt a részt, mikor az elején Regina megtiltotta Zelenának, hogy találkozzon Hádésszal. Ott nagyon hugis volt)
  Az, hogy Cora továbbléphetett annyira nem tudott meghatni, végülis világéletében gonosz karakter volt, s most, hogy jóvát tett mindent egy jobb helyre került, rendben van, elfogadom, de nem morzsoltam el egy könnycseppet sem. De a kibékülésnek nagyon örültem, és valahoyg éreztem, hogy a Dark One fog megint betenni, mert hithű Oncerként már tudom, hogyha mindenki mindenkivel jóban van, akkor csak a Rumple jöhet szóba, mint minden jónak az elrontója 😛 Ha nem lennék rajongó, azt mondanám, kicsit sok volt a közös, sírós, csöpögős jelenet Zelenáék között, de már hetek óta ezt a békülést vártam, szóval így annyira nem bökte a csőröm.

    • De nála volt hiszen úgy halt meg, hogy az visszakerült belé Regina által ha visszaemlékszel.:) Hófehérke a gyertyát Cora szíve felé tartotta hogy megmentse a Hook által álomárnnyal sújtott Gold életét majd átadta Reginának a szívet tartalmazó dobozt azzal a mondattal hogy úgy véli nem szeretheti eléggé az anyja ha nincs a szíve a helyén s mikor az visszakerült Cora meghalt és Gold sebei begyógyultak.:) Ezt az írók is mondták, hogy Cora szíve már a helyén van. Valószínűleg emiatt törtek fel benne a valódi érzelmei az életben elkövetett tettei miatt s alakította az Alvilági életet olyanná amilyenné a mai epizódtól vált.:)

     • Pont ezt mondom, hogy azért volt egy idézem: “hataloméhes és álszent valaki” mert egészen haláláig szív nélkül volt…

    • Skenyer szerintem azt írta, hogy amikor Cora gonosz volt, akkor nem volt nála a szíve.
     Nekem éppen ezért volt lenyelhető Cora továbblépése. Mert eddig tényleg gonosz volt, de mióta visszakapta a szívét és elkezdődött az 5B évad, azóta csak a jóra törekedett
     (az első epizód persze megkérdőjelezhető, de lényegében Reginát akarta menteni, csak rossz eszközökkel)
     Nekem az kevésbe tetszett, hogy találkoztunk az hős Liam-mel, majd hirtelenkiderülthogyrosszkisfiúvolt, és hirtelenmegbántaéstovábblépett…

     • Amúgy érdekes, amit mondasz, mert nekem nem úgy jött le, hogy Cora Reginát akarta menteni csak rossz eszközökkel, hanem szerintem ott arról volt szó, hogy Hádész kényszerítette Corát, hogy mindenképp intézze el, hogy Regináék visszamenjenek…

 3. Jaj, ne akkor most mindenki átmegy nyálasba. Még Cora is. Regina meg meg nagyon unszimpi volt, ahogy Zelena és hádesz kapcsolatát meg akarta tiltani. Eddig “csak” azt tiltotta meg, hogy Zelena találkozzon a lányával, most meg a szerelmét sem láthatja. Ez a Regina mi a fenének képzeli magát?

  • Regina mélyen belül, ha nem is vallja be, (legalábbis eddig nem vallotta be) törődik Zelenával, mert mégiscsak a testvére. Nem azért “tiltotta el” Hádésztól, mert “jee, csesszünk ki a tesónkkal” hanem őt is féltette, meg persze az egész családját. Én egyáltalán nem éreztem antipátiát senki iránt…

 4. ISTENEM EZ A RÉSZ?! Eszméletlen volt… Szerintem kétségtelenül ez vitte eddig a pálmát az 5. évad összes része közül pedig a Zelena-Hádész szálra koncentráló 5×16-os “Hanyatlásunk” se volt semmi az érzelmek terén. Úgy vélem ez az epizód igazán kihozta a valódi Oncer-ök érzelmeit és megadta mindazt amire vágytunk, hogy a sorozat térjen vissza az alapköveihez mégpedig a szeretet és megbocsátás illetve megváltás boncolgatásához. Szerintem ez egy mély érzelmekkel rendelkező igazán megindító epizód volt s nem csak Regina & Zelena testvéri kapcsolatát változtatta meg hanem szinte mindenki alapnézeteit kettejüket érintve. Megmondom őszintén hogy én Corát az első pillanattól kezdve rühellem mert önző és annyi embert megölt hogy megkaphassa amire Ő vágyott és ezt rákente a gyermekére s közben szétszakította a saját családját is, hogy számomra ez igazából megbocsáthatatlan de megértem hogy csak a legjobbat akarta Reginának hisz neki elég sanyarú élete volt ameddig nem találkozott Rumple-lel.:) Zelena tettei is az idei évad második feléig egyszerűen nem adtak indokot arra miért is szeressem meg vagy játsszak el a gondolattal hogy talán képes őszintén szeretni s álmomban se gondoltam volna, hogy valaha is Regina és közte rendeződik majd a helyzet. Már csak abban reménykedem, hogy Hádész mindezek ellenére nem fogja kihasználni mert az kemény lenne nagyon… Akkor törne meg igazán ez a lány… Hát James és David jelenetei se voltak semmik a harcnál már alig bírtam követni ki esélyes a “meghalásra” de reméltem, hogy nem vállalják be az írók a csavart hogy igazából James van David helyébe továbbra is. Szerencse hogy ez nem így lett 🙂 Egy kicsit sajnálom mert tényleg lemondott róla az anyja hogy jobb sorsa legyen a másik gyermekének… Hát szerintem az én elmémben is átfutna egy ilyen gondolat de a Regina féle testvérre vágyás nyerne bennem s nem lennék képes ezért a testvérem hibáztatni amikor arról nem ő tehet mit tettek a szülők.:) Gold és Pán kiégetett… Tiszta első évad hatás hogy nem is számítassz rá és akkor BUMM valami olyan vég amitől nézni akarod tovább… Odavágott ez a rész DE NAGYON DURVÁN:D Várom a folytatást.:) Köszönet a feliratért.:D
  mocskosmacska: Én nem akarlak megbántani s ne vedd rossz néven vagy támadásnak, de az elmúlt hetekben csak azt látom a kommentjeidben hogy abszolút negatívan fogsz fel mindent ami értékelhető az epizódokban. Ezt arra értem hogy szapulod a hősöket sorba véve s azok hibáit persze felnagyítod de ugyanakkor a gonosztevők tetteit velük szemben már támogatod mert úgy érzed lassan már ők cselekednek helyesen. Kicsit szerintem emberibben kellene kezelned a hősök ballépéseit vagy épp véleményed szerinti rossz irányba fordulását. De még egyszer ne haragudj ha bántóan fogalmaztam volna csak úgy éreztem azzal nem veszítek semmit ha ezt elmondom neked.:) De persze a te nézőpontodat is megértem mert ez attól is függ kinek ki a kedvence vagy mióta nézi a sorozatot.:) Nyilvánvalóan másképp hat azokra akik az első évadtól végig minden szünetet kivárva nézték a mai napig meg azokra akik nemrég elkezdték, ledarálták és most ott tartanak ahol az előbb említett csoportba tartozó személyek.:)

  • Egyáltaán nem sértettél meg, sok igazság van abban, amit mondasz. Én az Ember tragédiájának Luciferje vagyok, aki a “tagadás ősi szelleme”. Már gyerekkoromban is mindig a gonosz boszorkánynak meg a sárkánynak drukkoltam, mert úgy éreztem, hogy őket senki nem érti meg. Most ez jött megint elő, mert úgy éreztem, hogy eleve le vannak osztva a szerepek.

   • Így már én is sokkal másabban látom a te szemszöged.:) Ez is érthető és én is sokat gondolkodtam már am rajta hogy vajon a gonosztevőknek is milyen lehet.:D De pont ezt szeretem ebben a soriban hogy itt semmi sem csak fekete vagy fehér.:) Jó hogy megismerjük a “gonoszok”-nak titulált személyek háttértörténeteit is.:)) De am én is rengeteg gonosztevőt imádok és hát Hádész is hihetetlen jól alakítja a szerepét.:D Elég meggyőző karakter.:) Meg én pl a Hókirálynővel voltam így hogy gonosztevő volt de a színésznőt annyira imádom kiskorom óta hogy egyszerűen nem bírtam nem neki drukkolni.:D Vagyis hát tudod ilyen kettős drukk volt hogy reméltem mindkét csapat arat nyereségeket és végül egy oldalra állnak.:D Hát ez végül be is jött.:) Szóval én megértelek.:D

    • Hádészt én is bírom, az miatt, ahogy Zelenával viselkedik. Az életben kevés az ilyen nagylelkű és kitartó, de mégsem tolakodó férfi. Nekem nagyon bejön. Cora vége viszont nem tetszett. Számomra akkor lett volna katartikus a dolog, ha kétségbeesik a tette – márint, hogy egy védtelen csecsemőt kitett az erdőbe és otthagyott – súlyától, mert egy ilyen mértékű bűn után mást nem nagyon lehet. Ehelyett ő megdicsőült arccal mászkált, hogy kibékítettem a két lányomat, de jó fej vagyok. Nekem ő és Pán Péter az, aki tényleg gonosz.

     • Amúgy hány évesek vagytok? 😀 (Off, de muszáj megkérdeznem, mert mindig írtok, és kíváncsi vagyok :D)

 5. A harmadik évad óta (te jó ég, mikor volt) amikor megismertük Zelenát és a motivációját, arra vártam, hogy igaz testvérek legyenek. Lehet, hogy már leírtam többször is, de amit Zelena keresett szeretetet, családot (amik hiányoztak az életéből) az mind ött lett volna körülötte Reginával, és ez a két hatalmas erejű nő egymás mellett a maguk stílusával… nagyon ütős lehet.
  A lényeg, hogy nem egészen így képzeltem el a kettejük összefogását.
  Mindazonáltal nagyon tetszett, hogy jött ez a kis apró elfelejtett emlék, és mindketten belátták, hogy “b.sszameg de k.csög voltam, mégiscsak a testvérem” 😀
  Talán nekem is egy kicsit túl sok volt a könny.
  Szörnyella az szerintem nagyon adta.
  Azt viszont fura látni, hogy még az alvilágban is vannak olyan emberek (egyébként miért ne lennének), akiket a bosszú hajt és egyáltalán nem a jó irányba és a továbblépés felé haladnak (Gaston, James).
  Lance88Oncer!
  Meg sem fordult volna a fejemben, a csavar, hogy most David halt meg és James maradt életben. Én nagyon szívesen megnézném, mit kezdenének a helyzettel 😀
  Hatalmas lenne 😀 Emmát a mostani epizódban meg tudta téveszteni, és amikor visszaérnének, Hófehérke jönne rá, hogy mi történt 😀 😀 😀

 6. Egyébként most belegondolva: nem valószínű… :/
  Amikor találkoztak, James-en piros, David-en szürke felső volt. James felsőt cserélt vele, és végül a szürkfelsős zuhant a vízbe, azaz valóban James. :/

 7. Hát ez a rész valami elképesztő volt, nagyon jó volt, hogy Zelenának és Reginának volt közös múltja, és a David-James jelenetek is nagyon jók voltak, média szakos tanulóként kijelentem, hogy nagyon jók voltak a vágások. 😀 Én már majdnem bőgtem, amikor Cora továbblépett, de mivel a kolesz könyvtárban vagyok, és sokan vannak itt, kicsit ciki lenne bőgni. 😀 Jó volt az is, hogy Zelena és Regina kibékültek, de én a végén nagyon nem erre számítottam. Azt hittem, lesz valami romantikus vacsi Hádésszal, erre egyszer csak megjelenik Rumpel és Pán. Ez az epizód az évad eddigi legjobb epizódja volt, imádtam. Kíváncsi vagyok, mi lesz a következő részben.

 8. Hádész letérdel Zelena elé: Hagyjuk itt a hősöket és kezdjünk új életet Storybrookban…nekem meg folynak a könnyeim…annyira nagyon, hogy..fhú….Ahogy mondta, amit mondott, és annyira remélem, hogy valóban komolyan gondolja…
  A James-David párharcnál ki kellett kockáznom a képet, de még így is nagyon meg kellett néznem, hogy valóban nem David esett e be a tengerbe.
  ( És még így sem vagyok biztos. Pedig James volt az. ) Cora…háát..éérdekes volt. Azért kicsit többre számítottam…vagy legalább kicsit komolyabbra.Vagy..nem is tudom.
  Rumple és Pán? Háháá…Milyen alkut kötöttek? Zel az aduász Hádész ellen, bár, ha azt nézzük így Zelena is biztos lehet..Ha Hádész rááll az alkura érte, akkor nyert ügye lehet a zöld boszinak.
  De pont Pán Péter?

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..