5×18 epizód leírás

0
23
megtekintések

A visszaemlékezésekben Mulán és Ruby Óz birodalmába kerülnek, ahol összeismerkednek Dorothyval. A három lány összefog, hogy módot keressenek Zelena legyőzésére, egyszer s mindenkorra. Dorothy azonban titokzatos módon eltűnik és Ruby az új barátja keresésére indul, ami az alvilágba juttatja őt. Miután újra összefut a hőseinkkel, Ruby összeáll Emmával, Reginával és Hófehérkével, hogy tovább keresse Dorothy-t. Eközben David és Hófehérke egyre inkább szenved attól, hogy magára hagyták a fiukat, ezért kieszelnek egy tervet, hogy legalább egyikük kijuthasson az alvilágból.
 
Az epizódhoz kiadott promóképeket már meg is találjátok a galériánkban!
 

  

Galéria link: 5. évad > promó képek > 5×18 piros cipellők

 
Állandó szereplők:
Ginnifer Goodwin – Hófehérke, Jennifer Morrison – Emma Swan, Lana Parrilla – Gonosz királynő, Josh Dallas – Charming herceg, Emilie de Ravin – Belle, Robert Carlyle – Zörgőfürge, Jared Gilmore – Henry, Colin O’Donoghue – Hook, Sean Maguire – Robin Hood, Rebecca Mader – Zelena.
 
Vendég szereplők:
Greg Germann – Hádész, Meghan Ory – Ruby/Piroska, Jamie Chung – Mulán, Victoria Smurfit – Szörnyella, Teri Reeves – Dorothy, Emma Caulfield – Vak boszorkány, Paul Lazenby – Claude és Gina Stockdale – Em néni.
 

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..