5×17 jelenet #2

3
5
megtekintések

A jelenetben Belle elmegy Goldhoz, hogy közösen mentsék meg a gyermeküket, de azt megtiltja, hogy sötét varázslatot használjon. Camelotban Merlin azt mondta, hogy egyszer talán lesz olyan ember, aki birtokolhatja a Zordon erejét anélkül, hogy rossz dolgokra használná. Belle azt mondja, hogy ha közös jövőt akar vele, akkor az ő módszere szerint kell csinálniuk és Goldnak bizonyítania kell, hogy képes erre.
 

 

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Bár érteném, hogy ez a nő miért hisztizik mindig…:/
    Nem használhat sötét varázslatot..hurrá..mert Hádész sem az alvilág ura mi?
    Miért nem képes azzal beérni ami van és örülni neki?
    Majd pont a Zordon nem fog sötét mágiához folyamodni, pláne amikor a gyereke a tét..uggyan kéhhrlek…Ez azért már vicc kategória

  2. A Disney mesében nagyon kedvelem Belle karakterét, és korábban itt is nagyon kedveltem, de az alkotók kezdenek hülye picsát csinálni belőle. De ez a karakter többre lenne képes, mint amit adnak neki az alkotók. Pl. a közös kalandjuk Mulan-nal, majd Meridával, ilyesmiből kellene több, ahelyett, hogy állandóan Rumpel miatt nyafog, és meg akarja neki mondani, hogy mit tegyen? Hány évadon keresztül fog ez még menni??

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..