5×17 epizód leírás

1
4
megtekintések

Belle reménnyel telve fordul Goldhoz, hogy módot keressenek a gyermekük védelmére Hádésszal szemben, de abban nem értenek egyet, hogy használjanak e sötét mágiát ennek érdekében. Belle megtiltja neki, hogy gonoszságra használja az erejét, miközben Hádész megkeresi Gaston-t az alvilágban és arra biztatja, hogy álljon bosszút Zörgőfürgén. Eközben a hősök megpróbálják legyőzni Hádészt és Emma halálra rémül amikor észreveszi, hogy egy rémálma kezd valóra válni.
 
Ezalatt a visszaemlékezésekben Belle és Gaston első találkozását láthatjuk, ám bimbózó románcuk az ogre háború előestéjén véget is ér.
 
Az epizódhoz kiadott promóképeket már meg is találjátok a galériánkban!
 

  

Galéria link: 5. évad > promó képek > 5×17 Her handsome hero

 
Állandó szereplők:
Ginnifer Goodwin – Hófehérke, Jennifer Morrison – Emma Swan, Lana Parrilla – Gonosz királynő, Josh Dallas – Charming herceg, Emilie de Ravin – Belle, Robert Carlyle – Zörgőfürge, Jared Gilmore – Henry, Colin O’Donoghue – Hook, Sean Maguire – Robin Hood, Rebecca Mader – Zelena.
 
Vendég szereplők:
Greg Germann – Hádész, Wes Brown – Gaston, Meghan Ory – Ruby/Piroska, és Eric Keenleyside – Sir Maurice/Moe.
 

 

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..