5×17 “Daliás hőse” elérhetőségek

22
26
megtekintések

Közérdekű: A felirat ahhoz a verzióhoz készül, amelyik a címében is fel van tüntetve. Ha másik verziót töltesz le, nem biztos, hogy tökéletes lesz hozzá az időzítés! Figyelem: Ezen a héten is közös felirat fájl érkezik mindkét verzióhoz.
 
A torrentről letöltött részeket 24 óráig tárolhatod legálisan a gépeden!
 

Elérhetőségek:

Letöltés Letöltés 720px Online angol
Magyar Felirat Feliratos vidto Feliratos inda

[Segítség] az epizódnézéshez // További elérhetőségek a [Média] menüpontban

 

22 HOZZÁSZÓLÁS

  • Mindenkitől elvenné a gyerekét, akit csak egy kicsit is nem kedvel, rumpit meg ugráltatná, miközben kiselőadásokat tartana, hogy ő az a dark one, aki csakis fénymágiát használ és ő mekkora hős.

   • A 16.részig, szerintem minden jóérzésű ember el akarta volna venni a gyereket Zelenától.Végül is ő volt, aki fel akart áldozni egy csecsemőt a bűbájához. Rumpit pedig szereti ő, ez látszik abból ahogy végül döntött, meg ahogy félretette a helyesen cselekedek elvet, hogy megmentse.Csak épp azt nem szereti,ha hazudnak neki, meg ha kegyetlenkednek hatalommal való helyrehozás címén.Ugyanezért tolta le Gastont is annó.

    • Hogy szereti Rumpit. … A negyedik évadban volt egy rész, amikor a tőrt használva arra kényszerítette Rumpit, hogy elvigye a hókirálynő barlangjához. (Ennek oka az volt, hogy belle úgy érezte, hogy hibás anna eltűnésébe, mivel ő látta utoljára.) Nekem ebben az volt a durva, hogy meg sem próbálta magyarázni rumpinak, hogy neki ez miért fontos egyből erővel ment ellene. Ez mutatja, hogy ő is vissza tud élni a hatalommal, de vastagon. A babák meg… ahogy láttam, hogy tündérkék hogyan tartják a gyerekeket (mint a legembertelenebb árváházak), robin meg simán otthagyta…Zelena az egyetlen, aki foglalkozik a kislánnyal.

     • Igen, emlékszem a részre.Valóban nem volt szép amit tett, meg is bánta rögtön utána. Zelenáról pedig a 16. után, sem én sem Robinék nem biztosak benne, hogy nem jó ötlet a lányához engedni.

     • Csak kíváncsiságból kérdezem, miért olyan embertelen az a hely ahol a tündérek a babákat tartják?

     • A babák (köztük az egyik újszülött!) felnőtt nélkül alszanak és lehetett látni, hogy valami hosszabb folyosóról közelítik meg a babák hálóhelyiségt. REggel kékike pedig teljes díszben ment be hozzájuk megnézni, hogy felébredtek-e már. Ezek még kicsi gyerekek és esznek is éjszaka. (A kislány biztosan) Hogy a faszba hallja meg bárki is, ha felébredenk és sírnak. Szörnyú volt látni.

     • Áh így már értem, igazad van. Egyedül alszanak abba a nagy szobába, még jó hogy Hófehérkéjék énekeltek nekik (sajnos csak az egyiknek)
      Én sem értem, miért tiltják annyira Zelenától.

 1. Hát valóban nem ez volt a legizgalmasabb része az évadnak, de nekem tetszett. Gaston szerintem egy utolsó álszent aljas féreg… Rühellem az összes ilyen embert… Megértem Belle miért nem bánta, hogy azzal mentheti meg a királyságot ha lelép emellől a szó szerint szörnyeteg mellől. Konkrétan az ő önfejűsége tehet arról, hogy kirobbant az Ogre háború az ő királyságukban… A vége az mindenképpen ütős volt és szívfacsaró… Valaki megölte Ruby-t… Bárki is legyen… Megbocsáthatatlan amit tett… :'( És komolyan így ki is akarják írni a sorozatból Ruby-t az írók? Mert vissza gondolom, hogy nem vihetik mivel még magukat is alig tudják életben tartani, így csak megmenthetik, hogy jobb helyre kerüljön… Lehet ezért mondták azt, hogy nem mindenki tér majd vissza aki lekerült… Nem gondolom, hogy utánuk ment volna le.:( Mindenesetre a jövő heti rész nagyon ütősnek néz ki.:D Nagyon várom.:3 De ha látnom kell meghalni Ruby-t akkor ott se marad szem szárazon :'( Amúgy sürget az idő mert hamarosan vége az évadnak de Graham-ről állandóan kérdezgetik az írókat akik azt mondják h a színész ráérne lenne esély visszahozni őt és a szereplők is teszik az említést róla időnként (Pl mikor Emma Hook-nak mondta hogy őt is elveszítette és emiatt nem akarja még ezt a szerelmet is) ráadásul a halála óta hordta a cipőfűzőjét a csuklójára tekerve jelképezve a múltjának azon darabkáját de mégcsak fel se merült senkiben hogy megtudják vajon mi lett vele? Ez kicsit bosszant… Bár lehet hogy pont amiatt hogy nem ennyit szántak neki az írók emiatt nincs említés róla. De azért örülnék neki ha lenne valami.:) Köszönet a feliratozásért.:3

  • Na jó most jutottam el odáig, hogy elolvassam a leírást. Hát így van esély rá, hogy Ruby-t nem megölték de akkor se lehetett könnyű lejutni neki az Alvilágba… Vagy tényleg azzal jutott le… Kíváncsian várom a jövő hetet.:D Most tényleg nehezen fogom bírni.:S

 2. Egy valamiért egy iciripicirit kedveltem Gastont egy pillanatra. (Csak egyre!) Amikor burkoltan megfogalmazta Bellenek, hogy egy idealista pi**a.
  Rumplenek tök igaza volt, bár én egyből bedobtam volna ficsúrt a tengerbe…tényleg nem értem az ilyet miért nem lehet pillanatok alatt lerendezni.
  Belle egy álszent képmutató kis…wha…nem lehet leírni micsoda…Hogy ellopta Rumple-től a tőrt? És már megint kényszerítette valamire! Milyen “hős” az ilyen? Örülök, hogy végül is ő volt az aki belökte Gastont a vízbe. Kicsit érezze már, hogy az élet nem fekete és fehér…
  Kiváncsi leszek Rubynak mennyi és milyen minőségű szerepe lesz most. Plusz hősöcske lesz e vagy valami más is van a háttérben.

  • fú, Belle engem is egyre jobban idegesít. De azt nem értem, hogy itt a legtöbb rajongó szemében már a hősök számítanak negatív karakternek. Azért mégiscsak ők a jók. 😀

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..