4×22-23 (finálé) szinkronos

0
81
megtekintések

Storybrookban Hook útmutatása nyomán sikerül kiszabadítani a varázslóinast a csapdából, ahová pont Hook közreműködésével került. A varázslóinas elmondja, hogy Isaacot, az írót a varázsajtót ábrázoló illusztráció segítségével lehetne foglyul ejteni. Erre azonban már nem kerül sor, mert a haldokló Gold utasításait követő Isaac már története megírásának végére ért. Henry hirtelen egyedül találja magát a városban.
 
Isaac a megváltoztatott Elvarázsolt erdőben megkeresi Zörgőfürgét, és meggyőzi, hogy csak akkor tarthatja meg hős lovagi mivoltát, ha megállítja Henryt, aki Reginát hozzá akarja segíteni igaz szerelmének elnyeréséhez. Hófehérke a herceggel és a rettegésben tartott törpékkel szintén arra készül, hogy leszámoljon Henryvel és Reginával. Henry eközben Hookkal a Jolly Roger fedélzetén a feneketlen tenger közepén álló sziget felé tart, hogy kiszabadítsa a toronyban fogva tartott Emmát.
 

Adatlap Előzetes Jelenet #1
Szinkronos inda Szinkronos vidto Letöltés

[Segítség] az epizódnézéshez // További elérhetőségek a [Média] menüpontban

 Az epizódhoz kiadott promóképeket megtekinthetitek a galériában:
 

  

Galéria link: 4. évad > promó képek > 4×22-23 Mongúz Hadművelet

 

Előző cikk5×19 jelenet #1
Következő cikk5×19 jelenet #2
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..