Új szereplők

8
5
megtekintések

A sorozat leszerződtette Hank Harris-t és Sam Witwer-t egy elmegyógyintézeti történetszálra. Hank Harris (jobb kép) egy Nathaniel nevű karaktert alakít majd, aki egy szelíd, de nyugtalan páciens az elmegyógyintézetben, ahol a gonosz és hatalmaskodó felügyelő, Jacob (Sam Witwer, bal kép) abban leli az örömét, hogy a zavart és gyámoltalan pácienseit kínozza.
 
Bővebb információkat még nem tudunk a karakterekről és egyelőre még az sem látott napvilágot, hogy pontosan mikor várható a duó felbukkanása.
 

Előző cikk5×14 Devil’s due leírás
Következő cikk5×14 jelenet #1
MEGOSZTÁS

8 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Nagyon sok az elvarratlan szál. Nem hiszem, hogy valaha is be tudják fejezni őket. Pedig nekem tetszene. Amit nem értek már évek óta pl., hogy Cora és Henry papa valamikor király és királynő volt, aztán hirtelen egy gazdag, de nem főúri pár lettek, akik azon álmodoztak (mármint Cora mami), hogy a lányukra felfigyel a király. (Ráadásul az a király, aki valamikor Cora mami jegyese volt.) Hogyan fokozódtak le?

 2. Mocskosmacska.:D Azért annyira sok elvarratlan szál nincsen csak időigényes munka lesz mire mindent lezárnak. Remélhetőleg mindenre választ kapunk idővel.:) Nézzük meg eddig mik is azok amiket nem fejeztek be és viszonylag létfontosságúak lehetnek:
  – Auróra és Mulán hogyan is hozták vissza közösen Fülöpöt? (Hiszen csak annyit tudunk, hogy Cora mondott valamit amit valóra váltottak)
  – Bubi és Anastasia miért is mentek szét amikor egy igaz szerelmi kapcsolatot és egy tökéletes királyságot szánt nekik a sors?
  – Ki is Lily apukája?
  – Hófehérke és David életére hogyan is hat ki az, hogy közös szíven osztoznak és van már benne valami kis sötétség?:D
  – Merlin hogyan is teremtette meg a süveget vagy hogy ő hozta e létre azt a speciális tintát és mi alapján választotta meg az első írót?
  – A te kérdésed is, hogy hogy fokozódtak le így Henry-ék Corával?
  – Gold mit is csinált amíg először az Alvilágban volt?
  És néhány kevésbé létfontosságú:
  – Hová lettek Jefferson-ék (Paige-el)?
  – Mi a helyzet Pöttömmel?
  – Hol van Csingiling?
  – Nimue mi okból alkotta meg a kriptát?
  – Egyéb karaktereke mondjuk, hogyan hatott az alternatív valóság vagy az, hogy Emma lett a sötét Úrnő?:D (Itt az is érdekelne, hogy Lily hogy fogadta hisz erre vágyott, hogy érezze Emma azt amit ő örökölt tőle a szülei révén illetve Snowés Charming szenvedjenek úgy ahogy ő :D)
  – Regina valaha is elmondta-e Emmának, hogy ő ölte meg Graham-et? (Mivel tervek szerint visszahoznák de Jamie nem ér rá ezért gondolom a válasz nem és ebből még lesz konfliktus ha ez megvalósul :))
  (Ezen fél évad kérdéseit nem sorolnám fel, mert rengeteg még az elvarratlan szál amire valószínűleg még bőséges válaszokat kapunk) 🙂 Valami amit esetleg még kihagytam?:D Hirtelen csak ennyi jutott eszembe.:)

 3. Én a Cora-Henry-lefokozódása szálat eddig azt hittem értem.
  Természetesen vissza kellene néznem a Molnár lánya részt, de úgy vélem Cora nem királyi családba, hanem hercegibe házasodott. És ha ez igaz, akkor lehetett trónvárományos 22. helyen is (na jó ez túlzás) és valamilyen szinten akár el is szegényedhettek (bár ha szalma van, arany is van)

 4. Cora már abban a részben is mondja, hogy ötödik a trónöröklési sorrendben és hogy csak vérontás árán lehetne királynő(Akkor ez még visszatartó erő lehetett neki:)

 5. Bubi és Anastasia szakítását a spin-off sorozatban mesélik el az Once upon a time in Wonderlandben. Nem lövöm le, nézd meg, nagyon jó, mármint a sorozat 😀

   • Pontosan. Az átok alatt Storybrooke-ban volt, majd a spin-off első részében visszatért Csodaországba. Történt ami történt, megkapta a “boldog befejezést”, majd valami mégis balul sült el és ezért jött vissza Storybrooke-ba.

    • Pontosan ezért irtam a Bubis szálat 🙂 Màr 2x làttam a Wonderlandet és én imàdom :3 Ezért is örülnék neki ha nem hagynàk ennyiben :))

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..