Michael Socha kilépett

0
33
megtekintések

A “Once Upon a Time in Wonderland” után az anyasorozatba igazolt ​Michael Socha (Will Scarlet/Bubi) bejelentette, hogy kilépett a sorozat állandó szereplői közül és nem tér vissza a hatodik évadban sem. A távozás oka, hogy feleslegesnek érezte magát, amiért valljuk be, nem is igazán hibáztathatjuk.
 
“Leszerződtem a Csodaországi spin-offra, ami iszonyatosan jó volt. Nagyon élveztem és mindig volt valami dolgom. Az anyasorozatban felesleges voltam, nem igazán használtak. Az írók bocsánatot kértek emiatt és elmondták, hogy nem tudnak mit tenni. Sok főszereplője van a sorozatnak, akikre kíváncsiak a nézők és alig várják, hogy hallják a történetüket, így ez az új srác – akiről nem is igazán tudni, hogy mit keres itt – nem olyan fontos. Én pedig meg is értem ezt, de nehéz volt ott lődörögni Vancouverben anélkül, hogy csinálnék is valamit. Meg nem haltam, szóval ki tudja? Talán egyszer visszahívnak és még használni is fognak valamire. ” – nyilatkozta a színész.
 
A döntését a rajongók többsége megértően fogadta, hiszen valóban kihasználatlan karakter volt, arról nem is beszélve, hogy csak úgy felbukkant a semmiből – feldúlva a spin-off sorozat boldog befejezését – és még csak magyarázatot sem kaptunk az okára.
Ti mit gondoltok?
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..