Mi vár Belle babájára?

0
31
megtekintések

A múltheti epizód visszaemlékezései Milah és Zörgőfürge közös múltjára koncentráltak, amikor is a mi Goldunk egy egész életét meghatározó alkuba bocsátkozott: Baelfire gyógyulásáért feláldozta az esetleges második gyermekét. Eközben a jelenben azt is megtudtuk, hogy Belle – bár ő maga még nem tud róla – teherbe esett, Hádész pedig magára íratta az egykori alkut, így már ő rendelkezik a még meg sem született aprósággal. De mi jöhet ezek után?
 
“Ezek a fejlemények mindkettejükre hatással lesznek. Ahogy a tavaszi premierben láttuk Zörgő ismét hazudott Belle-nek, a kérdés csak az, hogy tanult e a múltból valamit… Azt mondanám igen. Ő már egy új ember. Azt már tudjuk miért választotta a tőr hatalmát, de idén többet megtudunk a múltjáról is. A kapcsolatuk alapja egy mély szerelem, a sok szörnyűség ellenére is ami közéjük furakszik. Ez csak egy újabb próbatétele a szerelmüknek.” – nyilatkozták a sorozat írói.
 
De vajon bánja e Gold, amiért ismét elcsábult a tőr hatalmának? “Azt mondanám éppp ellenkezőleg.” – zárta az interjút Eddy Kitsis, és valljuk be szorult helyzetében szüksége is lesz minden erejére.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..