Még mindig alvilági infók

0
7
megtekintések
  • Agnes Bruckner a terhessége miatt nem tér vissza idén Lily szerepéhez, de az írók nem feledkeztek meg a neki szánt történetről és a hatodik évadban – ha berendelik a sorozatot – biztosan szakítanak rá időt.
  • Emma újra a régi Emma lett a téli fináléban, de a Sötét hattyú élmény sokat formált a jellemén. “Azt hiszem elfogadóbb lett, mert már megérti, hogy meghozni azokat a szörnyű döntéseket még egy gonosztevő számára sem mindig egyszerű.” – nyilatkozta Jennifer Morrison.
  • Regina és Robin kapcsolata erősebb, mint valaha és bármivel szembe tudnak nézni, amíg együtt vannak. Igazán emlékezetes évadnak néznek elébe. “Lesz pár dolog, ami erős reakciót vált majd ki az emberekből, néhányan nagyon felhúzzák majd magukat rajta, néhányan meg nagyon boldogok lesznek tőle. De nem mondhatok túl sokat.” – nyilatkozta Sean Maguire.
  • A téli fináléból megtudtuk, hogy Hooknak van egy fél testvére is, akit szintén Liam-nek hívnak. Nos a kicsi Liam-et egyelőre nem fogjuk viszont látni – talán majd a jövőben – de a bátyó Liam-et annál inkább.
  • Hófehérke és Herkules ismerték egymást a múltban. “Mindenkinek megvan a múltja és Herkules része Hófehérke múltjának. Lehet épp ő volt az első szerelme, ki tudja, de az biztos, hogy sokat jelentett neki.” – nyilatkozta Josh Dallas.

  • Emmának bűntudata lesz, amiért a szüleit is magával rángatta. “Az, hogy a családja vele tartott sokat jelent neki, de nagy nyomást is helyez rá és azt hiszem bűntudata is van miatta. Szóval a Hook iránti aggodalom mellett azon is aggódhat, hogy talán nem tett jót a családjának azzal, hogy magával hozta őket.” -nyilatkozta Jennifer Morrison.
  • Zelena hamar visszatér a játékba és fontos szerepet foglal el az évad második felében. “Bocsi, nem szabadultok meg tőlem. Zelena nagyon izgalmas kalandok elé néz, amit azt hiszem a rajongók nagyon-nagyon szeretni fognak!” – nyilatkozta Rebecca Mader a karakteréről.
  • A Cameloti banda – Arthur, Guinevere és társaik – a fináléban tűnnek fel újra.

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..