Jen és Colin interjú

0
5
megtekintések

Vasárnap folytatódik a nagy alvilági kaland, de addig is néhány belsős vélemény a CaptainSwan párost alakító Jennifer-től és Colin-tól.
 
“Igazán olyanok már, mint egy nagy család, tehát most egy családtag visszaszerzéséért jöttek le ide. Emma nem csak egy emberre támaszkodhat, lesznek jelenetek amikor összefog Charminggal és Hófehérkével, de lesznek olyanok is, amikor Reginával csinálnak közös dolgokat. Igazi csapatmunka lesz.” – lelkendezett Jennifer a karakterek közötti viszonyokról.
 
Az egyetlen aki kicsit kilóg a bizalom köréből, az természetesen az újdonsült GigaZordon, Gold. “Emma már tudja milyen érzés Zordonnak lenni és feltételezi, hogy Goldnak most is hátsó szándékai vannak, de ez most nem érdekli, előbb meg akarja kapni amit akar. Egyszerre csak egy problémával foglalkozik.” – nyilatkozta Jennifer, aki szerint az egykori Zordonság határozottan jó hatással volt a karakterére. “Azt hiszem sok értelemben előnyére változott ettől az élménytől. Megbékélt azzal, hogy ki ő és mit akar és már őszinte önmagával is ebben a kérdésben. Illetve sokkal empatikusabb is lett az őt körülvevőkkel, főleg azokkal akik egykor gonosztevők voltak vagy helytelen dolgokat tettek. Egy másik perspektívából is látja már ezeket az embereket.”
 
Az alvilág pedig a csapat többi részének is lehetőséget ad a fejlődésre. “Hófehérke személyisége is nagy változáson esik át és foglalkoznia kell néhány dologgal, ami Charming-ot is rákényszeríti, hogy szembenézzen bizonyos dolgokkal. Regina szintén keresztül ment néhány dolgon a szüleivel, akik idelent vannak, és persze szembe kell néznie a többiekkel is, akiknek még befejezetlen ügyeik vannak vele.”
 
Eközben Hook persze egyre csak szenved az alvilágban. “Érzelmileg, fizikailag kész katasztrófa. Fáradt, folyamatos kínzásoknak vetik alá…” – meséli Colin, de azt is elmondja, hogy van oka rá, miért ne adja fel a reményt. “Emma miatt. Amikor érzékeli, hogy ott vannak megjelenik egy reménysugár számára, de az Emma iránti szerelme hajtja csak előre. Azt hiszem ez az egyik legjobb évadunk, ha nem a legjobb. Okosan megírt, sötét, de nagyon-nagyon jó. Szuper volt dolgozni rajta.”
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..