Hádész, az Alvilág ura

0
142
megtekintések

A 100. epizód végén megismerkedtünk a lángoló kék hajú új főgonoszunkkal, Hádésszal. Azt is megértettük, hogy az ő birodalma, az alvilág csak egy átmeneti hely útban egy jobb hely (mennyország? elízium?) vagy egy rosszabb felé (pokol? tartarosz?), tehát a lakosság idelent jó esetben gyakran cserélődne. De úgy tűnik Hádész nem különösebben bátorítja őket, hogy békére leljenek és a hőseink ez irányú törekvései sem teszik igazán boldoggá…
 
“Valószínűleg ő legerősebb gonosztevő akit valaha láttunk a sorozatban. Ő a halál istene. Ha ő úgy dönt halott vagy, akkor halott vagy, ekkora a hatalma. Szóval veszélyes helyre tévedtünk.” nyilatkozta Lana Parrilla. “Sokan figyelmeztetik a csapatot, hogy menjenek el, mert Hádész minden lelket meg akar tartani. Ha nem mész el gyorsan, könnyedén ott ragadhatsz.”
 
És ha már ott ragadás:SPOILER! SPOILER! SPOILER!
 
 
Nemrég napvilágot látott néhány forgatási kép bizonyos sírkövekről, amin a hősök nevei állnak. Nem tettem ki őket az oldalra, de több levelet is kaptunk ezzel kapcsolatosan, tehát néhány szót mégis ejtsünk róla. Nem kell rögtön pánikolni! Már most borítékolható, hogy a csapat lent ragad egy időre és mint a 100. részből megtudtuk, az alvilágban mindenkinek van sírköve. Ilyen egyszerű magyarázata is lehet a dolognak, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..