Alvilági spoilerek #2

2
6
megtekintések

Ismét felsorolás szerűen hoztam az új infókat, mert sajnos nincs kapacitásom a megjelenő összes stábtag interjú lefordítására – és nem is feltétlen lenne értelme, mert rengeteg az ismétlődés – tehát íme az új alvilági infók, amiket eddig még nem tudtunk:
 
Az előző cikket itt találod, ha esetleg le maradtál róla: [IDE KATTINTS]
 

 • Ebben az évadban nem lesz új esküvő.
 • Emma számára a Sötét hattyú élmény amolyan újjászületés volt és ezután nem csak belsőre, de külsőre is változott egy kicsit. Az eddig állandóan viselt ékszereit – pl. Graham cipőfűzőjét, amit a csuklójára tekerve hordott – többet nem fogjuk látni rajta.
 • Zörgőfürge ugyan most szuper Sötét Úrrá lépett elő, az összes korábbi Zordon erejét birtokolva, de a tőr szabályai a megnövekedett erővel sem változtak. Tehát továbbra is ugyanúgy irányítható a tőrrel, stb.
 • A Charming családnak lesz néhány szívmelengető jelenete az évad második felében: apró kis anya-lánya/apa-lánya jelenetek, de még egy édes PapaCharming-Henry jelenet is.

 

 • Az 5×15 “Jones fivérek” című epizódban viszontlátjuk Hook bátyját, Liam-et és még jobban feltárjuk a kettejük közötti kapcsolatot, még a Hook kapitánnyá válása előtti időkből.
 • Robin és Regina között várható néhány szerelmes jelenet, nem a 100. epizódban, de ahogy halad előre a történet ismét megbizonyosodhatunk a szerelmük erejéről.
 • Robin ex felesége, Marian nincs az alvilágban, de lehetséges hogy találkozunk valaki mással az alvilágban, akit Robin nem szívesen látna viszont.
 •  

 • A 100. epizódban visszatérő szereplők közül többen is velünk maradnak egy ideig: a Cora és a Vak Boszi kb. 5 epizód erejéig szerepelnek az évad második felében, Pán Péterre is legalább 2-3 epizódban lehet számítani.
 • Henry végre megismeri Regina édesapját, akiről a nevét is kapta. És persze Regina is találkozik vele, így esélyük nyílik rá, hogy rendezzék a viszonyukat. “Nagyon sírtam azon a jeleneten. Pontosan azokat mondtuk egymásnak, amit hallanom kellett, ezért ez igazi ajándék volt nem csak Regina, de az én számomra is. Regina rettegett a találkozástól – hogy nem tudja mit fog reagálni – de nagyon büszke vagyok rá, hogy megtette, mert ezzel tényleg lezárta az élete egy korábbi fejezetét és végre tovább léphet.” – nyilatkozta Lana.

 

2 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Nos, a (re)new Zordonság tekintetében tök fölöslegesnek érzem az elmúlt évad eseményeit, már ami Rumplet illeti.
  Nyilván értem én, hogy nem akart ő (megint) az alvilágba jutni/meghalni stb…De mégiscsak ott kötött ki, és ugyanúgy irányítható is…
  Nyilván azt is értem, hogy megváltozott, hogy a hősként eltöltött kis idő nem múlt el nyomtalanul, de könyörgöm…4 és fél évadon keresztül akart megszabadulni annak a rohadt tőrnek a kötöttségeitől, nagy nehezen sikerült, és most megint!
  Vesszek meg, de egyszerűen nem értem…

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..