5×16 epizód leírás

4
14
megtekintések

Emma, Hófehérke, David, Regina, Robin, Henry és Hook tovább folytatja a keresést, hogy felszabadíthassanak mindenkit az alvilágban. Hádész könyörületéből Gold egy portált hoz létre, ami az alvilágba repíti Zelenát, Belle-t és a Hood babát. Amíg Zelena és Regina testvéri viszályba kerülnek, Belle is tudomást szerez egy megrázó hírről, ami örökre megváltoztatja az életét. Eközben Hófehérke és David elkeseredetten próbálnak üzenetet küldeni a kisfiuknak, Nealnek.
 
Eközben a múltban Hádész tudomást szerez Zelena különleges varázslatáról és meglátogatja Óz birodalmában, hogy szövetséget kössenek, de egy bűntársnál többre talál benne.
 
Az epizódhoz kiadott promóképeket már meg is találjátok a galériánkban!
 

  

Galéria link: 5. évad > promó képek > 5×16 Romlásunk

 
Állandó szereplők:
Ginnifer Goodwin – Hófehérke, Jennifer Morrison – Emma Swan, Lana Parrilla – Gonosz királynő, Josh Dallas – Charming herceg, Emilie de Ravin – Belle, Robert Carlyle – Zörgőfürge, Jared Gilmore – Henry, Colin O’Donoghue – Hook, Sean Maguire – Robin Hood, Rebecca Mader – Zelena.
 
Vendég szereplők:
Greg Germann – Hádész, Keegan Connor Tracy – Kék tündér, Emma Caulfield – Vak boszorkány és Teri Reeves – Dorothy.
 

 

Előző cikk4×20 Lily (szinkronos)
Következő cikk5×16 jelenet #2
MEGOSZTÁS

4 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..